Ti mit ereztetek, amikor beilleszkedett a baba feje?
38 hetes terhes vagyok, 3. baba, de megsem tudom eldonteni, hogy a beilleszkedest erzem-e. (Csak az elso terhessegemnel tortent meg 10 eve es nem emlekszem milyen erzes.)
Ezeket erzem:
-3. napja nagyon faj a csipom ejszaka, es a belso combom, olyan, mintha nagyobb lenne a tavolsag a ket combom kozott. Gondolom szetcsuszhatott a medencem valamennyire.
-Nagyobb magzatmozgasanal ugy ereztem, mintha a szemeremcsontom mogott mozogna, ez nagyon fajt, mintha hozzapreselne a hugycsovemet a csonthoz.
-Ma pedig mar jaras kozben folyamatosan olyan erzesem van, mintha egy labda lenne a labam kozott, egyszeruen nem esik jol egymas ele rakni a labamat lepeskor, sem keresztberakni pl uleskor.
De pl nem erzem, hogy gyakrabban kellene pisilnem, tobb helye lenne hirtelen a gyomromnak/tudomnek, a pocakomat sem latom, hogy lement volna igazan, mert eddig is lent volt magas vagyok, a baba pedig sokaig harangban volt, vagy faros, nem volt annyira fent a gyomromnal. Mindenhol ezeket irjak a beilleszkedes legjellemzobb jeleinek...
Azert lenne erdekes, mert kb 2 hete befordult vegre, majd ismet tett egy kort, volt harantban, majd faros par napig es ismet fejjel lefele van.
A doki azt mondta, hogy most mar jo lenne, ha ugy maradna es ha beilleszkedne a feje, akkor mar nem fordulna ki ismet, de tobbedik babanal nem altalanos, hogy beilleszkednek hamarabb, sokszor csak szules elott/alatt szoktak....
Szerintetek?
Penteken megyek vizsgalatra egyebkent, de addig is kivancsi vagyok.
Nem tervezek most szulni, 1-2 het meg jo lenne “egyben”, csak ez a visszatero harantfekves mar idegesit, a farosnak sem orulok, de a haranttol felek. Huvelyi szulest szeretnek.
Ugy nez ki, hogy jol ereztem, tenyleg bekeszult a gyerek a szulesre.
Nem mozgott annyit es ugy, ahogy szokott ma, be kellett jonnom ctg-re este. Nem volt tokeletes a szivverese, nekem pedig eleg szep osszehuzodasokat mutatott a gep. Kemenyedest ereztem ma, de kozben a feje is nagyon nyomott, igy annak tulajdonitottam a kemenyedest is.
Bent maradtam, a mehszaj felpuhult, nyilik is, varunk, hatha megindul magatol rendesen a vajudas, ha nem, akkor burokrepesztes...
Nekem a masodik babaval volt ugy, hogy meg a vajudas elso feleben is kimozdithato volt a feje, de vele nem is volt ez a “labda van a labam kozott” erzesem. Most volt es hirtelen jott, erosen, ez volt nekem furcsa.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!