A 12 hetes ultrahangra milyen papírokat kell vinni?
Figyelt kérdés
2007. dec. 3. 14:34
1/3 anonim válasza:
Ha már van kiskönyved, akkor azt és az előző papírt, amit a doki adott arról, hogy megállapította, hogy terhes vagy.Személyi ,tb kártya ennyi!
2/3 anonim válasza:
Nálam ez úgy zajlott, hogy előtte voltam terhesrendelésen, ahol mindenhová, ahová szükségesnek tartotta a védőnő adott beutalót, így a 12.heti uh-ra is. Így én azt vittem csak, mivel még kiskönyvem nincs. De ha van, akkor az is kell.
3/3 anonim válasza:
Nekem csak a kiskönyvemet kellet beadni, abban vannak az adataim, és a doki oda írta az uh dátumát.
Így mást nem is kéretek tőlem.
Ha filmet, képet akarsz, érdeklődj utána, nálunk előre kell a csekket befizetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!