Nagyon megijedtem. Tegnap este félálomban "véletlenül" elszopogattam egy Dorithricin tablettát, majd 3 óra múlva mikor felébredtem, még egyet. Lehet ebből probléma?
Semmi baja nem lesz, de azért legközelebb nehogy valami nyugtatót vagy altatót vegyél be heccből.
Egyébként ha én így gondolkodtam volna a terhesség alatt, tuti dilihàzba kerültem volna.
Ezzel a túlzott, màr beteges óvatossàggal többet fogsz àrtani mint hasznàlni.
Nem beteg vagy, csak gyermeket vàrsz.
Ó egy szuperanyu szuperterhességgel, majd szuperszüléssel és szupergyerekkel....
Szerinted a szappantól lesz tanulási nehézsége egy gyereknek?
Előre sajnálom a gyerkőcöd...
De, hogy a kérdésedre válaszoljak, nem lesz ettől baja a babának.A túlzó viselkedésedtől lesz...
Most le leszek pontozva, volt ismerősöm heroinista volt,első gyereke így született(a másik két gyereknél "már csak" methadont szedett),egyik gyereknek sincs semmi baja, a nagy gyereke már gimnazista, általánosban, tanulmányi versenyre is kijutott(nagyi állandóan tanult vele).Egyszerűen szerencséje volt.Valakinek meg nincs. ennyi.
Nekem volt egy missed ab-om, belázasodtam terhesen és én hülye nem mertem bevenni panadolt(pedig mondta az orvos,hogy bevehetem),mert jaj mi lesz.Hát az lett, hogy elvetéltem a láz miatt. ennyi.
Babyboom !
A válaszadók nem azt írjak, hogy bája lesz tőle a gyereknek. Azt nem tudjak felfogni, hogy lehet tévedésből gyógyszert szopogatni. Nálunk pl a gyógyszer a gyógyszerszekrényben van, nem csakúgy hever valahol arra várva, hogy véletlenül be szedjek belole
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!