Abortuszom volt 2 es fel hete. A terhessegi teszt meg mindig
azt mutatja ki, hogy terhes vagyok. Normalis ez? Mennyi
idonek kell eltelnie, hogy ismet negativat mutasson?
Te ne sajnáld a leendő gyerekemet! Minden szeretetet meg fog kapni! És nem azért ítélem el a kérdezőt, mert nem akarta megtartani a babát, hanem azért, hogy megölte! Örökbe is adhatta volna! Rengetegen várnak babára..és jó családba került volna!! Erre nincs mentség! 1 gyermeket semmilyen körülmények között nem lehet megölni!
2010. jún. 24. 17:53
12/19 A kérdező kommentje:
Nem vagunk olyan anyagi helyzetben, hogy felnevelhettunk volna meg egy pici babat. Tablettaval vedekeztunk, es eleg erossen fajt a hasam. Az orvosom mondta, hogy ha tablettaval vedekeztunk, es igy faj a hasam, lehetseges, hogy a baba nem lessz egeszseges. Nem vagyok buszke arra, hogy elvetettem, es fajt hogy megtettem.
13/19 anonim válasza:
Ha én ne sajnáljam akkor te meg ne bírálj felül senkit, sztem!!! Az ő magán ügye!!! És amugy tisztába vagy vele, hogy ha meg is szüli az is mennyi pénzbe kerül? Mennyi "gond"??? Maradtál vna csöndbe... Sztem...
2010. jún. 24. 17:55
Igen és ha örökbe adja az jobb? megszakadna a szíve hogy kihordta stb.. és kitudja milyen szülökhöz kerül? Hát már én is azt kell mondjam hogy sajnálom a gyerekedet.. ilyen nő mellett..
2010. jún. 24. 17:56
15/19 anonim válasza:
Jobb lett vna ha egy dankóros gyerek jön a világra aki egész életében szenvedett volna a szüleivel együtt??? Annak szegénykének már meg lett vna pecsételődve az egész élete! Vagy ha nincs keze vagy lába vagy hasolnóak, sztem egyik se jobb!
2010. jún. 24. 17:57
Mi 3an vagyunk testvérek és mikor már énis nagy voltam tehát olyan 18 anyukám elmondta, hogy előttem 2 abortusza volt, akkor már megvolt a két tesóm de amikor a másik kettő becsúszott nem volt meg az az anyagi lehetőség, hogy megtudják tartani. Amikor meg én jöttem akkor már jól éltek ezért tartottak meg. Én ezt megtudom érteni, hogy nem tudta megtartani a 3. babát a kérdező. Lehet ha később jött volna ő sem így döntött volna. Szerintem nem kell elítélni..a rosszindulatú válaszolók, meg szerintem jobb ha saját magukkal foglalkoznak. Mindenkinek megvan a maga problémája és mindennek megvan a maga oka. Mindenesetre sok boldogságot a kérdezőnek a meglévő 2 babájához.
2010. jún. 24. 18:03
Legalább egy hónapig még + lesz a teszt.
17:24 kritizálónak! Jó lenne ha a kérdésre válaszolnál, nem pedig arra amire senki sem kíváncsi!!! Mi az, h megkeresed a gyermekeit és elmondod nekik, h mi történt?? Nagyon-nagy a szád, a saját házad táján söprögess!!!
Adtál már örökbe gyereket?? Gondolom nem, akkor meg ne papolj és adj ötleteket olyan dolgokról amiről lövésed sincs!! És igazad van, az Ő élete úgyhogy vegyél már vissza!!!
2010. jún. 24. 18:04
ez a fanatikus válaszoló a példája annak hogy igen könnyű elveszteni a józan észt sikertelen babaprojekt közben, ezért támad másokra
2010. jún. 24. 18:36
Szia!
Igaz én nem tudok a kérdésedre válaszolni,de elvagyok szörnyülködve hogy némelyik válaszoló mit meg nem enged magának.Ha hiszed ha nem azért nyitottam meg a kérdésed mert szinte biztos voltam benne hogy támadtak téged ez miatt.Ilyen ötösöm lenne a lottón!!!!!
Nem kellett volna megmondanod hogy miért voltál abon.Ez a te magánügyed amit szerintem így is nagyon nehezen fogsz elviselni az életedben és nem kell még az hogy más is lelkifurdit csináljon még pluszban.
Én kívánom hogy ettől függetlenül mihamarabb tudd magad túl tenni és egyik füleden be a másikon meg ki.
Sok boldogságot a két babuciddal!!
2010. jún. 24. 22:56
Kapcsolódó kérdések: