Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 8 hetes kismamák hogy vagytok?

8 hetes kismamák hogy vagytok?

Figyelt kérdés
Sziasztok. Nincd konkrét kérdése , csak ugy kiváncsiságból, ki mit érez 7.-8.hetesen ? Nekem második terhességem, de már most érzem hogy egyes ételekkel nem vagyok jóban. Ti éreztek tüneteket ? Mikor mentek orvoshoz ? Én 5 hetesen voltam, és majd 5.én kell vissza mennem.
2018. okt. 23. 15:02
 1/3 anonim ***** válasza:
Szia! Én egyre rosszabbul, délelőtt iszonyatos hányingerem van... most csirkemellet próbáltam ebédelni, de kifordul a számból. :D Emellett mèg álmatlanság gyötör, a mellem nagyon nagyon fáj, türelmetlen vagyok.. Ma voltam orvosnál, 9.6 mm-es a kis drágám.
2018. okt. 23. 16:03
 2/3 anonim ***** válasza:

Engem is csak a rosszuletek gyotornek. Hányinger étvágytalanság de közbe éhes vagyok. :/

Én most tudtam meg hogy jön a kis drágám mert ezelőtt nem latott a doki semmit ( ez normális hogy nem mondta 4+3 voltam)

Most 15mm :) Van másnak is így?

2018. okt. 23. 16:19
 3/3 A kérdező kommentje:
Amikor elsönek mentem, kb 4 hetes voltam, semmi jele nem volt, nem látott semmit. Vissza hivott egy hét mulva 5+5 napos voltam, akkor már volt petezsák. Izgulok nagyon, és remélem azota beköltözött a lakója 😊 ne aggodj, tul hamar mentél.
2018. okt. 23. 16:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!