Budapesten a Kárpát utcai 4D UH centerről mi a véleményetek? Jó hely? Megéri?
Figyelt kérdés
2010. jún. 24. 15:54
1/6 anonim válasza:
Nekünk nagyon bevált, kedvesek voltak, és az uh-s nagyon alapos volt. Igazi felüdülés volt a kórházi "futószalag" után. A képek nagyon jól sikerültek, és mindent megmutogattak, amit látni akartunk:)
2/6 anonim válasza:
Csak ajánlani tudom én is.
Kedvesek, tartják az időpontot, az uh-os hölgy nagyon alapos, nem csak babamozi megy, hanem megnéz mindent, lepényt, gerincét a babának stb. Klasszak lettek a felvételek és a képek is mindig. 13 hetesen 100%-ra megmondta a baba nemét.
3/6 anonim válasza:
Én éppen holnap megyek hozzájuk 15 órára. Utána megírom, milyen volt! :)
4/6 anonim válasza:
szép dvdket kaptam, minden fontos információt megtudtam, maximálisan elégedett vagyok. 4szer voltam, két gyerekkel :)
5/6 A kérdező kommentje:
az aranyat vagy az ezüstöt választjátok? Megéri az arany?
2010. jún. 25. 11:15
6/6 anonim válasza:
Szia!
Ma voltam, nagyon klassz volt! Rendesek, kedvesek voltak, minden porcikáját végignéztek. Nézték a szívhangot, méreteket, egyszóval mindent. Élmény volt!
Én az aranyat választottam, 3000 Ft-tal drágább, de így képeket is kapunk cd-n. Amúgy most nyári akció van, így 16.000 helyett 13.000 Ft volt az arany.
Nekem megérte! Nagyon jó így látni a Kiscsibénket!
25 hetes kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!