Két napja teszteltem pozitívat! Normalis, hogy feszül a méhem és barnazok egy picit?
Barnazasal mindenkep orvoshoz kell menni, mert akarhogy is veszuk az verzes es amig nem igazolodik be hogy nincs baj addig veszelyes tenyezokent van tekintve a dolog.
En kulfoldon elek, nekem ezt mondta a doki, a missed ab-om utan. Hogyha verzek menjek be mindegy mennyi hetes vagyok, hogy lattnak-e valamit vagy sem. Mert legalabb ha uh-n nem is lattnak semmit vesznek vert es ellenoriznek egy ket dolgot(hcg, progreszteron szint)
elsőnél és jelenlegi terhességemnél is barnáztam 5.hét környékén majdnem 1 hetet..és valószínűleg a következőnél is fogok..
első terhességemnél voltam kórházban, nem csináltak semmit velem
most a másodiknál nem mentem ügyeletre
nincs hormonhiányom se zavarom, elsővel is problémamentes volt a terhesség kiírt napon született, jelenleg 17 hetes vagyok most sincs semmi gond (koppkopp)
legtöbb esetben nem jelent amúgy gondot a barnázás + sok helyen ilyen fiatal terhességnél nem csinálnak semmit
néhány doki ír fel placeboként progeszteront, de az esetek 20-30% ban kell ténylegesen...mert sok helyen vérvételnélkül írják, tehát indokolatlanul
Magnerotot szedhetsz nyugodtan + nekem az elsővel a doki nospát is írt a görcsökre
Szerintem is keress egy orvost. Én nem barnaztam, csak nagyon gorcsoltem ( nem tudtam miért) kertem időpontot rá egy hétre, megnézett és vastagodas volt :) ( bár nem értem akkor miért nem mondta és csak a papírra írta rá ) 4+3 voltam. Vagy fiatalon mentem?
Most 7+6 vagyok 14 mm a drágám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!