Április 28-án volt az utolso mensim elsö napja, hány hetes vagyok? Vagy hány honapos?
Figyelt kérdés
Én ugy tudom hogy ezen a héten szerdán lettem 8 hetes:) Ez kb 2 honapnak felel meg igy de junius 28-án leszek pontosan 2 honapos nem?Kicsit bezavarodtam segitsetek!
Köszönöm!
2010. jún. 24. 15:10
11/18 anonim válasza:
Azért a menstruáció első napjától számítják a heteket, mert az legalább biztos pont. Amilyen napra esett mindig akkor töltöd a következő hetet. Hónapokkal szerintem nem érdemes foglalkozni, a hónapokban a napok száma nem egyforma, míg egy hét mindig is hét nap volt. Ezért számolnak az orvosok is hetekben. Ráadásul a vizsgálatok is hetekhez kötöttek, én már nem bíbelődök a hónapokkal. Ha valaki kérdezi akkor is hétben adom meg a terhességi időt.
12/18 anonim válasza:
Tudod mit? Hagyjuk ezt a számolgatósdit! Kb.8 hetes terhes vagy és február elején fogsz szülni.
13/18 A kérdező kommentje:
Hagyjuk ezt a számolosdit?Na neeee:) két évet vártunk a Babára ezért érdekel hogy pont mennyi idös.
Köszönöm a sok jo választ most legalább pontosan tudom mennyi idös a Baba.
Szoval akkor mégiscsak szerda??:))
2010. jún. 24. 16:21
14/18 A kérdező kommentje:
Nekem elsö Baba,neked?
2010. jún. 24. 16:22
15/18 anonim válasza:
Második. Ne aggódd túl! Most már itt van, nem kell rá többet várni. Örülj neki. szép terhességet!
16/18 A kérdező kommentje:
Oké nem aggódok:)köszönöm.
2010. jún. 24. 16:37
17/18 anonim válasza:
Ha az utolsó mensitől számoljuk, akkor ma vagy 8 hetes és 2 napos, azaz a 9. hétben vagy :-) Már, ha középidőben volt peteérésed. Ha később, akkor a 12. heti uh-n az orvos módosítani fogja a heteidet/napjaidat.
18/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!
2010. jún. 25. 15:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!