Ez most terhesség vagy nem?
Sziasztok! 17 éves vagyok és van barátom is.
Mindig szoktunk védekezni, de lehet hogy terhes vagyok..
Mivel már lassan 2 hete nem jön meg.
3 hete volt hogy kb 4 napig barna folyás jött, fájt is a hasam meg minden..
De nagyon kevés jött.
Szerintetek ez normális?
Kérlek segítsetek, nagyon félek :(
Hogyan védekeztek? Ha fogamzásgátlóval, hormontartalmú készítménnyel az megzavarhatja a menstruációt. Front, stressz szintén. Nekem is voltak ilyenek, de nem akkor lettem terhes. Én elfogadnám azt menstruációnak és akkor nem vagy terhes.
De, ha többször előfordul mostanában, akkor irány az orvos!
30L
Nem, nem használok fogamzásgátlót.
Igen, mostanság sok stressr ért. Máskor is volt ilyen ese mégse kesette ennyit.
Gondoltam már a tesztre, csak lehet hülyén hangzik de félek neki indulni.
Még várok és ha semmi baj nem lesz akkor elfogadom hogy most csak ennyi volt a mensim...
Köszönöm a válaszokat! :)
Hogy-hogy semmi baj nem lesz?És ha terhes vagy és kicsúszol az időből?Csak pár hónapig lehet elvetetni.
Ha a szexhez elég felnőttnek érzed magad,nehogy már egy terhességi teszt elvégzése gondot okozzon.Üdv a felnőttek világában..
Elnézést, de én nem hónapokra gondoltam hogy várok erre, az nagy butaság lenne...
Meg mindent felelősségteljesen csináltunk, eddig is. Sosem volt probléma ebből. Igen, hülyén állok ehez a terhességi tesztes dologhoz, de megbirkózok vele!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!