Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 8 hetes babás vagyok, tegnap...

8 hetes babás vagyok, tegnap kaptama meg a kismama könyvem, mikor kell szólni a munkahelyen? Vagy még várjak?

Figyelt kérdés
2008. nov. 5. 08:18
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Nyugodtan szólhatsz már, ha olyan munkát végzel, amiben kímélni kell magadat, jobb ha tudnak róla, hogy kismama vagy.
2008. nov. 5. 09:28
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Ha már megvan a kiskönyved, akkor a törvény véd (tehát téged mint várandós nőt nem rúghatnak ki), viszont a 12. hétig érdemes várni, hiszen akkorra tapad meg igazán a magzat.
2008. nov. 5. 09:35
 3/4 anonim ***** válasza:
Attol fugg mit kell csinalnod meloban. En 6 hetes vagyok, de mult heten sajnos vagy nem sajnos, ugy adodott h. szolnom kellett rola, ugyanis a nagyfonok rettento nehez dolgokat akart velem pakolasztatni polcfeltoltokent es muszaj volt szolnom mert :vagy nem szoltam volna, megemelem azt a valamit es azonnal elont a ver, elvetelek, VAGY szolok es figyelnek ram, es nem vetelek el.
2008. nov. 5. 10:25
 4/4 anonim ***** válasza:
Attól is függ, hogy mikor akarsz elmenni táppénzre. Ha csak később, akkor várhatsz a 12. hétig. De lehet, hogy észreveszik úgyis, ha produkálod a tüneteket, meg dokihoz is el kell kéreckedni.
2008. nov. 5. 12:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!