Mi ilyenkor a protokoll? Aggódom! 39+2 napos khm
Harmad-negyed fokban érett méhlepény van.
Keddre vagyok kiiriva!
Ráadásul hiába szedtem a 10 napos napi 1000mg antibiotikumot a második kenetem is + lett streprora.
Igy szülés előtt is kell 4 órával intravénásan kapnom antibiotikumot!
Az orvosom megegyezte ilyen még nem volt hogy nem hatott az antibiotikum..
Aggódom a baba egészsége miatt nagyon!
Mi ilyenkor a protokoll hány napig tartanak bent?
Tényleg a baba buksijából vesznek majd vért?
Kell a babámnak is kapnia antibiotikumot?
Meg figyelik majd őt emiatt?
És a szoptatás mikor kezdődhet meg ha szülés előtt 4 órával extra lökést kapok antibiotikum bol?
Igy egyáltalán szoptathatok?
Holnap kell utolsó vizsgálatra mennem a dokihoz ahol uhn megnéz és megnézi méhszájat!
De nagyon rosszul érintett ez a hír!
Miért kellene emiatt császározni? Ne terjesszétek már a hülyeséget.
A strepto B nem indikáció a császárra. Ahogy a kérdező is írta: antibiotikumot kell kapnia szülés alatt. Kb. minden 5. nőnek van ilyen baja, nem a legnagyobb katasztrófa. Ha megkapod az antibigyót, nem lesz semmi baja a gyereknek. És tudtommal rutinszerűen sem adnak az újszülöttnek antibiotikumot, ha te kaptál kezelést.
Szoptatni meg lehet.
Ezek igencsak komoly dolgok. Keresd fel szerintem az orvosod holnap.
Kitartás
Nálam nem derült ki, hogy streptom van, 36 hetesen negatív lett a kenet.
Nem kaptam antibiot. Elkapta a kisfiam. Súlyos volt, kapott ab-t. 10 napig kellett kórházban lennünk. 4. nap szoptathattam először, addig nem volt ereje szopizni.
És igen, a fejecskéjéből vették a vért. A folyosón bőgtem közben... 😞😞😞😞
Kedves 2-es
Ez egy baromság. Kaptam antibiotikumot 36 hetesen. Plusz szülés előtt, és alatt is vénásan. Hüvelyi úton szültem, és a fiamnak semmi baja nem lett, gyógyszert se kellett kapnia.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!