Novemberre kiírt kismamák hogy vagytok? Hányadik baba? Hogy álltok a készülődéssel?
Nálunk 3.baba lesz. November 22re vagyok kiírva 34+5 hetes vagyok. A babaruhákat a héten átöblítem, a kórházi csomagot jövő héten tervezem összerakni. Jól érzem magam, 12kg híztam eddig, csak aludni nem bírok, a fekvés nem kényelmes sehogy sem.
Köszönöm, ha írtok!
36 hetes vagyok, november 13-ra vagyok kiirva.
En mar keszen vagyok mindennel, ami a babaval es szulessel kapcsolatos dolgokat illeti, epp tegnap kerultek fel az utolso kepek a babaszobaba es a korhazi csomagon is igazitottam meg egyet.
Magas rizikoju a terhessegem, nem megy minden zokkenomentesen, ezert keszultem el ilyen hamar. Harmadik babank lesz egyebkent. :)
Osszessegeben jol erzem magam, eleg fitt vagyok, egyedul a hajolgatast kerulom, ha leget es az agyban fordulas sem a kedvencem. Vannak ejszakak, amikor alig alszom, mert nem tudok visszaaludni, maskor pedig egyhuzamban 8 orat is alszok.
Eddig 11 kilot hiztam, terv szerint haladok, de gyanitom, hogy most ugrott egyet, mert ma estere eszrevettem, hogy vizesedik a labam es az arcom. Eddig ilyen nem volt, remelem elmulik.
Meg 3 hetig jo lenne egyben maradni, addig meg hizzon (most becsultek 3 kg korulire).
November 10-re vagyok kiírva. A héten készültem el a kórházi csomaggal. Előző terhességemnél ilyen tájban vérezni kezdtem, és majdnem bent fogtak, úgyhogy inkább legyen minden indulásra kész. Bele se merek gondolni, mi lenne, ha a kedves páromnak kéne összepakolni :D
Eddig 15 kg plusz jött fel, de ebből kettő víz, egyik napról a másikra az ujjaim is úgy eldagadtak, alig bírom behajlítani őket.
Amúgy jól vagyok, jobban alszom, mint az előző terhességnél, de nehezebben mozgok. Már nagyon lent van a hasam, bízom benne, hogy ez jót jelent, és most beindul magától a szülés.
November 28.- ára vagyok kiírva, holnap töltöm a 34. hetet. Második baba lesz, már van egy majdnem 4 éves lányunk, most elvileg fiút várunk. A múlt héten elkészült a babaszoba, a ruhák is a szekrényben sorakoznak már. A nagy dolgokat már megvettük, csak a fogyó eszközök (pelenka,popsitörlő) és pár apróság hiányzik.
Sokat keményedek, és időnként éjjel, ha rosszul mozdulok,akkor van egy-egy alhasi görcs. Aludni bármilyen pózban tudok szerencsére. Időnként úgy érzem,mikor fáj a hátam,és a derekam,hogy tuti nem húzom ki a terminus végéig. De pont ma voltam nagy ultrahangon, ahol közölték, hogy még mimdig egyes fokban érett a lepény,és teljesen zárt vagyok. Hízni nem híztam semmit,de nagy súlyról kezdtem a terhességet. 100 kg voltam első mérésen,most 97 kg vagyok, pedig nem hánytam szinte soha terhesség alatt, és étvágyam is van rendesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!