Most már szülésig ilyen leszek, vagy ez csak egy
átmeneti állapot?
Figyelt kérdés
Szombaton töltöm be a 7. hónapot. Eddig minden ok volt egész életemben pörgős voltam, nem viselt meg a terhesség ezidáig, jottem mentem.. De ami az elmúlt 1,5 hete van... Mint akinek egyik napról a másikra 3x ára nőtt a hasa.. Lehajolok, rossz érzés, hányingerem lesz, eddig semmi ilyen nem volt, meg ez az álom kór.. Állandóan csak aludnék. Nem ismerek magamra. Tudom, hogy a hormonok, de azt hittem nekem nem lesz ilyen. Csinálnám kézzel lábbal a dolgaimat, de nem bírom, aludni akarok. Nincs erre valami praktika, hogy fittebb legyek? Magnéziumból szedjek esetleg többet vagy mit csináljak? A szándék elhatározás megvan, de amikor elindulok pl a boltba, legszívesebben visszafordulnék aludni. Ez most már kitart szülésig ez az állapot vajon? Vagy csak front, vagy nem tudom mi van? Védőnőhöz csak 30 án megyek, azért kérdezem itt tapasztalatokat szeretnék kapni. Első baba. Köszönöm.
2018. okt. 16. 15:26
1/8 anonim válasza:
Igen, van ilyen. Igen, előfordulhat, hogy kitart a szülésig.
Nem, nem mindenkinél egyforma.
Ez nem fittség kérdése, hanem le van terhelve a szervezeted, ami tök normális.
2018. okt. 16. 15:29
2/8 anonim válasza:
Nekem mind a kèt terhessègem elejètől a vègèig ilyen volt.Bármikor kèpes voltam aludni. :) Ez ilyen.Reggel alig tudtam felkelni,dèlelőtt csináltam a dolgom de ebèd után mindig aludnom kellett.Este megint 9-nèl tovább nem bìrtam fenn maradni.
2018. okt. 16. 15:35
3/8 anonim válasza:
Most aludd ki magad!
Felreteve a viccet, ha a szervezeted ezt kivanja, aludj ha teheted.
Vas szinted jo? Az is okozhatja.
2018. okt. 16. 15:52
4/8 anonim válasza:
Én múlt héten szombaton töltöttem a 7.hónapot😊 és szintén, úgy érzem magam mint Te! Egész nap aludnék és alig van energiám. Szóval, most ezt “kell” elfogadni 🙂
További Boldog Babavárást😊
2018. okt. 16. 16:11
5/8 anonim válasza:
Mit jelent az, hogy 7.hónapot töltöd?? Most kezdted a 7.hónapot,vagy már a 8.hónapba léptél? Az mégis hány hetes ek felel meg?
Hetektől, hónapoktól függetlenül a szervezeted egy ember épít fel... Ez nem kis meló, ne lepődj meg rajta, ha fáradt vagy ahogy telik az idő.
2018. okt. 16. 16:41
6/8 anonim válasza:
Nálam is ez volt :) 6-7. hónap ráment. De nekem ahogy jött, el is múlt, már jól vagyok. Első terhességnél ilyet nem tapasztaltam. Szerintem pihenj sokat, tudja a szervezet, hogy mire van szüksége.
2018. okt. 16. 16:58
7/8 anonim válasza:
Nekem is a hetedik hónaptól kezdődtek ezek a tünetek közben kiderült vérszegény is lettem így szedem a kiírt gyógyszert! De eleve ettől a hónaptól minden terhes anyuka szenved szülésig ilyen olyan problémákkal. Nekem mostmar 10 napom van hátra de konkrétan lerobbantam annyira hogy mostmár ezt a 10 napot csakis kizárólag itthon töltöm illetve segítségel megyek ctg vizsgálatra. Annyira megnőtt a teher a testemen hogy a járás is úgy megy mint az öreganyámnak😆 Kitartást lányok Nektek is!🌷
2018. okt. 16. 20:21
8/8 A kérdező kommentje:
Most leszek 28 hetes szombaton.
4.esnek köszönöm szépen, Neked is Boldog Babavárást kívánok!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!