Mennyit csalhat a becsült súly?
29 héten mértek 1651g
Most másfél hét elteltével 1630g
Nem tartom nagy különbségnek csak legalább lehetett volna fordítva. Melyik lehet a valós? Számít a gépe az orvosnak?
Az első magán rendelés új géppel, a második kórházi régivel. Vagy nem befolyásol?
37 hetesen 3 kg-ra becsülték.
Majd megszületett 39+3-ra, 2700 grammal...
Ennyire pontos.
a gép mért adatokkal számolja ki a becsültsúlyt..ha már pár mm is elmérnek tök más jön ki!
Nálunk nem is becsülnek súlyt pont emiatt, mert semmi értelme
Nekem 38. héten 3400 grammra tippelte az orvosom, magánrendelőben, modern géppel. 39.héten pedig megszületett a lányom kerek 3000 grammal. Én rákérdeztem, hogy ez hogy lehet, azt mondta hogy a has körfogatát nézik, ha éppen nagy levegőt vesz a baba és pont akkor nézik a súlyát akkor többnek tűnik, ha épp akkor fújja ki a levegőt akkor meg kevesebbnek. +/- 500 grammot simán tévedhedhetnek, és ritkán találják csak el a pontos súlyát.
Kellemes babavárást!
39 hetesen becsülték 2500g-ra.Még mondták is hogy ne ijedjek meg ha pici baba lesz, majd idekint megnő.
39+4 naposan szültem 3300g 55 cm-vel a kislányomat.Szóval minden lett csak nem picike.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!