Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Próbàljam tovább szedni, vagy...

Próbàljam tovább szedni, vagy vegyek másik vitamint?

Figyelt kérdés
Tegnap este vettem be az első Gravidát, vacsi közben. Reggel iszonyat hányinger gyötört, később elmúlt. Most megint érzem 1-2órája. Egyébként nem szokott ilyen erős hányingerem lenni. 8hetes vagyok.
2018. okt. 15. 15:05
 1/6 anonim válasza:
Anno nekem is hányingerem lett tőle. Pontosabban alapból is volt, de a Gravidától elviselhetetlen lett. Femibionról akartam váltani, három napig próbálkoztam a Gravidával, végül visszatértem a Femibionra, és rögtön jobban lettem.
2018. okt. 15. 15:35
 2/6 anonim ***** válasza:
Én kórházba is kerültem annyit hánytam,ott kaptam egy tippet hogy váltsam le gravidát. Utána semmi bajom nem volt.
2018. okt. 15. 16:02
 3/6 anonim ***** válasza:
A Gravidától nekem is hányingerem volt az elején, váltottam Jutavitra. A maradékot be tudtam szedni a harmadik trimeszterben, akkor nem csinált bajt.
2018. okt. 15. 16:05
 4/6 anonim ***** válasza:
Gtavida nekem sem volt jó. Jutavit meg a femibion bevált.
2018. okt. 15. 21:42
 5/6 anonim ***** válasza:
Gravidát javasolt az orvosom, de már az első reggel katasztrofálisan voltam tőle. Jó egy hétig azt hittem, a terhesség miatt vagyok rosszul és már bele is törődtem, de egyik este elfelejtettem bevenni. Láss csodát: reggel annyira semmi bajom nem volt, hogy a párommal tudtam reggelizni, még a gondolata se volt hogy szarul leszek. Azóta Femibiont szedek és egyszer sem voltam rosszul.
2018. okt. 16. 07:15
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszi nektek, akkor ezek szerint a Femibion jó lehet?
2018. okt. 16. 08:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!