Lehet hogy terhes vagyok, de erős görcsökkel? Ilyen lehet?
Figyelt kérdés
A neten utánaolvastam és több jel is arra utalhat, hogy teherbe estem... 5 nap múlva kéne megjönnie, mindig pontosan szokott megjönni, de most a nem várt előtt 1 héttel kezdtem pecsételni és olyan érzésem volt, mintha megakarna jönni, +puffadás.. stb stb.. ma meg konkrétan olyan, mint mikor megjön... van kevés vérzés, +hasmenés, és erős görcsök.... nagyon fáj, máskor mindig gyógyszer szedek rá, hogy ki tudjam bírni... de mivel most esélyes a terhesség, mit vehetnék be rá? És ugye jól gondolom, hogy minden szervezet más és attól hogy sokaknak csak enyhe görcsökkel jár, nekem lehetnek erősek is a görcsök, mint menstruációkor?2018. okt. 10. 10:23
11/19 anonim válasza:
Nekem is csak annyi tünetem volt hogy érzékeny volt a mellem... Semmi más!! Tényleg az a baj hogy sok nő keresi a tüneteket és mikor megjön akkor csalódik! Ha biztos vagy a terhességben akkor csinálj egy tesztet...
12/19 anonim válasza:
Ha még nem várt előtt vagy és már vérzel és görcsölsz, nem vagy terhes. Nagyon be akarod beszélni magadnak, de ne éld bele magad. Bármit bevehetsz. Még ha terhes is lennél, az első hat hétben még nincs összeköttetés anya és magzat között.
13/19 anonim válasza:
Ritkán(!) van olyan, hogy beágyazódási vérzés kb. aktus után egy héttel, nagykönyvi ciklusnál menzesz előtt egy héttel, de az csak pár csepp pl. pisiléskor és max. pár alkalommal. A menzesz előtti folyamatos barna pecsételés egy-másfél hétig legtöbbször progeszteron-hiányra utal. De ha "próbálkoztok" vagy "baleset" történt, már az is simán felboríthatja a ciklusodat, mert sok nő kezdi figyelni magát, amit a teste folyamatos stresszként él meg és új tüneteket produkál. (Persze erről nem igazán lehet tenni, de legalább próbáld meg mással elfoglalni magad és ne folyton a témában olvasgass - tudom, könnyű mondani.)
15/19 anonim válasza:
Nekem volt beágyazódásos vérzésem, de görcs nem. A tuti úgyis akkor lesz bármi, amikor menzesz környékén tesztelsz.
16/19 A kérdező kommentje:
Na ide is érdemes kérdést kiírni... hogy lehetnek az emberek egymással ilyenek? Nem semmi... Azoknak köszi, akik normális választ adtak.
2018. okt. 10. 13:27
17/19 anonim válasza:
Kisvirág, az első kifakadásod előtt is teljesen objektív normális válaszokat kaptál. Jaa hogy te nem ezt akartad hallank?!?! Hát az már más tészta...
18/19 anonim válasza:
Elolvasva a kérdésedet,egyáltalán nem tűnik úgy hogy terhes lennél,hiszen a hasmenés és erős görcs nem tünet.
5nap múlva tesztelj egyet,és kiderül a dolog.
19/19 anonim válasza:
Mi lett végül? Gondolom akkor nem voltál terhes. Azóta sikerült? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!