Miért nem adják át a helyet a buszon a kismamának?
Sajnos ilyenek az emberek:(
Én vidéki busszal járok be a városba,mert "peremkerületen" lakom,hát elég sokan szoktak utazni rajta mindig.
Semmi problémám nem volt a terhesség alatt,azt az egyet kivéve,hogy nem bírok nagy tömegben álldogálni(mintha pánikrohamom lenne,vagy ilyesmi),elkezdek szédülni,volt olyan,hogy össsze is estem.A buszon.Hadd ne kelljen leírnom,hogy hányan pattantak fel...Ez már az elejétől volt nekem,most pedig,hogy már az utolsó pár hét van hátra(19-én szülök elvileg) elég nehezemre esik álldogállni.A dokitól hazafeléjövet bevásárolok és elég nagy pakkokkal döcögök fel a buszra,amin persze nincs ülőhely,hiszen "udvariasan maga elé enged már a felszálláskor is mindenki...".Na persze,letapossák még a lábamat is,csak hogy legyen helyük.A buszsofőr szokott helyet keríteni nekem,amikor már látja,hogy ver a víz,hár szerintem ez elég nagy szégyen...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!