Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Miért nem adják át a helyet a...

Miért nem adják át a helyet a buszon a kismamának?

Figyelt kérdés
Ma hulla fáradtan szálltam fel a buszra,közepesen bevásárolt szatyorral.Nem szoktam elvárni,hogy átadják,szerintem vissza is utsitanám,de most jol esett volna.Én mindig átadtam,idősnek,terhesnek...Sőt egy fiatal lány mellett "perkoltam"le,aki ránézett a hasamra,majd elővette a telefonját és azt bujta,hogy ésre ne vegyem hogy ő észre vett engem.
2008. nov. 4. 19:48
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Nekem ezzel kapcsolatban jó tapasztalataim voltak -egészen múlt hétvégéig. Vasárnap ugyanis kisebb gond adódott, és kénytelen voltam BKV-val bemenni a kórházba. A 28-as villamoson, a hétvégi "temetőjáraton" már a felszállásnál is iszonyú udvariatlanul tolongtak az emberek (igyekezve az irdatlan nagy virágcsokraikkal jó széles mozdulatokat tenni), zengett tőlük az egész jármű (egy fiatalokkal teli éjszakai buszon nincs ekkora hangzavar), bámulni azt tudtak, de még véletlenül se adták volna át a helyet. Kedvem lett volna szóvá is tenni, de épp a stressz miatt görcsölt be a hasam és rendelt be a dokim, úgyhogy tekintettel a babámra csöndben maradtam és végigálltam a 15 megállót...
2008. nov. 5. 09:48
 12/12 anonim ***** válasza:

Sajnos ilyenek az emberek:(

Én vidéki busszal járok be a városba,mert "peremkerületen" lakom,hát elég sokan szoktak utazni rajta mindig.

Semmi problémám nem volt a terhesség alatt,azt az egyet kivéve,hogy nem bírok nagy tömegben álldogálni(mintha pánikrohamom lenne,vagy ilyesmi),elkezdek szédülni,volt olyan,hogy össsze is estem.A buszon.Hadd ne kelljen leírnom,hogy hányan pattantak fel...Ez már az elejétől volt nekem,most pedig,hogy már az utolsó pár hét van hátra(19-én szülök elvileg) elég nehezemre esik álldogállni.A dokitól hazafeléjövet bevásárolok és elég nagy pakkokkal döcögök fel a buszra,amin persze nincs ülőhely,hiszen "udvariasan maga elé enged már a felszálláskor is mindenki...".Na persze,letapossák még a lábamat is,csak hogy legyen helyük.A buszsofőr szokott helyet keríteni nekem,amikor már látja,hogy ver a víz,hár szerintem ez elég nagy szégyen...

2008. nov. 5. 12:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!