Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 33 évesen első gyerek, jó...

33 évesen első gyerek, jó életkornak számit?

Figyelt kérdés
2018. okt. 8. 21:07
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:
64%

21. Nem írta a kérdező milyen aspektusban érdekli...

Biológiailag nem normális,ennyi.

23 évesen miért korai? Biológiailag egyáltalán nem az.

Most ha az anyagi részét nézzük az meg mindenkinek saját dolog, hogy jár e 30 éves koráig főiskolára, vagy megy pl levelezőn és dolgozik már 18 évesen.

2018. okt. 9. 11:25
 32/38 anonim ***** válasza:
67%
Biológiailag mi a normális? 18? Lehet szülni tiniként is, a semmire, aztán sírni hogy mikor jön a családi.
2018. okt. 9. 11:33
 33/38 anonim ***** válasza:
54%

Olvass már figyelmesen.

Nem azért estem neki mert az írta hogy NEKI késői. Épp ezt a részt hiányoltam.

Ő megállapította hogy ez bizony baromi késői, én meg erre reagáltam, hogy ki ő hogy eldöntse. Én sem esek neki hogy 23 évesen korai.

Korábbi válaszolókba mind volt annyi hogy leírták hogy SZERINTÜK. És ezzel nincs is baj, ahogy azzal sem aki hozzátette hogy másnál máshogy alakul és ezzel sincs baj.

Nem unalmas még a savanyú a szőlő duma? Mi a savanyú? Attól még senki nem lett önmagában boldog ember, mert 20 évesen szül.

Előbb lesz irigy valaki azért a másikra mert gazdag vagy egészséges, vagy családban neveli a gyerekeit stb.

Titeket minősít ha ti arra veritek a nyálatokat hogy 20 évesen szültök mert az már érdem, amire irigykedni kell. Nem nem kell, dolgozd fel.

Itt te ütöttél meg minősíthetetlen hangnemet nem más.

2018. okt. 9. 11:43
 34/38 anonim ***** válasza:
54%

"Biológiailag nem normális,ennyi."

Teljesen megvagytok veszve ettől a biológiától.

Mint írtam emberek vagyunk nem állatok, nem normális ha valaki csak ez köré tervezi az életét.

Rendbe tenni az életet anyagilag, érzelmileg párkapcsolatilag? Esetleg? Ha ez nincs meg 23 évesen pont senkit nem érdekel a biológia.

Amúgy meg láttam már eleget: 30 alatti ismerőst aki többször vetélt mielőtt egészséges babája lett, 30 alatti nőt akinek beteg lett a kicsi, és igen 35+-ost akik egészséges gyerekek anyja.

2018. okt. 9. 12:08
 35/38 anonim ***** válasza:
100%

29 voltam mikor az 1. született. Ha korábban adottak lettek volna a dolgok (na meg a babára is vártunk) akkor már hamarabb vállaltam volna kb. 26-27 évesen.

Egy 39 éves ismerősömet nagymamának gondolták az 1. gyerekkel.

2018. okt. 9. 12:39
 36/38 anonim ***** válasza:
72%
34 évesen szültem, előbb nem akartam. 20 éves korom óta együtt vagyunk az apjával. Akkorra érettünk meg a gyerekre, addigra lett hitel nélküli házunk, biztos anyagi háttér. 6 éve élünk hármasban boldogan. A szüleim 78 évesek, teljesen egészséges fitt nagyszülők. Ha valaki egészséges, 40-ig simán belefér. Azt meg, hogy meddig élünk, nem tudatjuk, 20 évesen sem garantálhatod, hogy fel tudod e nevelni.... Most vagyok 41, az apja43, és 28-nak érezzük magunkat :) mindenki akkor vállaljon gyereket, ha készen áll rá!!
2018. okt. 9. 14:11
 37/38 anonim ***** válasza:
72%
Teljesen jó. Én 30 évesen szültem az első gyermekem, előbb semmiképpen sem akartunk párommal, élveztük a gondtalan életet. Egészséges, szép és okos kislányom van, én is egészséges vagyok, sportolok, nincsen súlyproblémám. Mindkét gyermekem az első tervezett hónapban megfogant. Nekünk nem szóltak, hogy már nem így kéne lennie...😁 Most várom a második gyermekem, 33 leszek mire megszületik, vele sincs gond. Harmadikat már nem akarok, de nem a korom miatt. 40 éves korig szerintem nem késő.😉
2018. okt. 9. 17:49
 38/38 anonim ***** válasza:
26 leszek, mire meglesz az első baba és szeretnénk tesót is. Ő nem tervezett baba, később szerettük volna, de utólag belegondolva sokkal-sokkal jobb így. Örülök, hogy nem 30+-osan kell majd az első babával "szórakozni", akkor már a tesó jöjjön. De van több ismerősöm is, aki harminc fölött vállalta az elsőt, ők akkorra tudták maguknak megteremteni a lakást/házat, kocsit, stb. Azzal sincs semmi gond, szerintem nem vagyunk egyformák. Ki így, ki úgy. Én örülök hogy most lesz babánk, más meg elvetette volna, ennyi.
2018. okt. 11. 09:34
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!