33 évesen első gyerek, jó életkornak számit?
21. Nem írta a kérdező milyen aspektusban érdekli...
Biológiailag nem normális,ennyi.
23 évesen miért korai? Biológiailag egyáltalán nem az.
Most ha az anyagi részét nézzük az meg mindenkinek saját dolog, hogy jár e 30 éves koráig főiskolára, vagy megy pl levelezőn és dolgozik már 18 évesen.
Olvass már figyelmesen.
Nem azért estem neki mert az írta hogy NEKI késői. Épp ezt a részt hiányoltam.
Ő megállapította hogy ez bizony baromi késői, én meg erre reagáltam, hogy ki ő hogy eldöntse. Én sem esek neki hogy 23 évesen korai.
Korábbi válaszolókba mind volt annyi hogy leírták hogy SZERINTÜK. És ezzel nincs is baj, ahogy azzal sem aki hozzátette hogy másnál máshogy alakul és ezzel sincs baj.
Nem unalmas még a savanyú a szőlő duma? Mi a savanyú? Attól még senki nem lett önmagában boldog ember, mert 20 évesen szül.
Előbb lesz irigy valaki azért a másikra mert gazdag vagy egészséges, vagy családban neveli a gyerekeit stb.
Titeket minősít ha ti arra veritek a nyálatokat hogy 20 évesen szültök mert az már érdem, amire irigykedni kell. Nem nem kell, dolgozd fel.
Itt te ütöttél meg minősíthetetlen hangnemet nem más.
"Biológiailag nem normális,ennyi."
Teljesen megvagytok veszve ettől a biológiától.
Mint írtam emberek vagyunk nem állatok, nem normális ha valaki csak ez köré tervezi az életét.
Rendbe tenni az életet anyagilag, érzelmileg párkapcsolatilag? Esetleg? Ha ez nincs meg 23 évesen pont senkit nem érdekel a biológia.
Amúgy meg láttam már eleget: 30 alatti ismerőst aki többször vetélt mielőtt egészséges babája lett, 30 alatti nőt akinek beteg lett a kicsi, és igen 35+-ost akik egészséges gyerekek anyja.
29 voltam mikor az 1. született. Ha korábban adottak lettek volna a dolgok (na meg a babára is vártunk) akkor már hamarabb vállaltam volna kb. 26-27 évesen.
Egy 39 éves ismerősömet nagymamának gondolták az 1. gyerekkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!