33 évesen első gyerek, jó életkornak számit?
Utolsó ne te döntsd már el hogy mi a normális, úgy általánosságban.
NEKED lehet valami az, de más majd eldönti magának.
Nekem meg az nem lett volna normális, hogy 23-25 évesen nem azzal foglalkozom, hogy tanulok, próbálom a munkaerő piacon megvetni a lábam, mégsem közlöm egy 23 éves terhes nővel hogy ő baromi korán szül, akkor is ha megsértődik ez nem normális.
Bosszantó hogy néhányan jogot formálnak maguknak ilyen szinten belemászni más magánéletébe, hogy ők már azt is tudják mi a normális.
Hála az égnek emberek vagyunk, nem pedig állatok, akiknek csak az számít a természet meg az ösztönök mit súgnak. Ezer másik tényező van a családalapításnál, átlag ember ezeket figyelme is veszi. Szerintem.
Én 28 évesen várom az első babát. A 33 a teteje lesz a kistesóval próbálkozásnak. Én így látom jónak.
Más meg máshogy, de ez hihetetlen ez a lenézés, ami itt megy. Lenézik a fiatal anyukát, pedig a nagyátlag megoldja akkor is. Nem értem azokat a nőket, akik majdnem 40 évesen szülik a gyereket, majd verik a mellüket, hogy mindent megteremtettek. A fiatal is megteszi, csak talán még nehezebben. Ezek a "vénasszonyok" azok, akik iszonyú lenézőek a 23 éves anyukával, mert fiatal, mert mit tudhat ő... Pedig a gyereknevelésről mondjuk éppen annyit, mint az idősebb.
Tök erdekes, hogy a környezetemben csak az idős támadja a fiatalt, fordítva nem. Az idős anyák várják el, hogy az égbe legyenek magasztalva a gyerekeikkel együtt, mert mennyit kellett várnia meg szenvednie amíg végre anya lehetett, bezzeg a fiatalnak nem kellett.
Irigység ez, nem más.
Te sem beszélsz valami szépen a 30+os kismamatársaidról.
"Vénasszony", "verni a mellet"
Senki nem veri, de neki ekkor volt ideális.
Te is támadsz, meg próbálod magad fényezni, bezzegelni mert te korán szültél.
Így ossz ki mást....
Nem kell kiforgatni, amit írtam. Akinek nem inge, ne vegye magára.
De hazudzoljatok meg nyugodtan, amikor azt mondom, hogy a majdnem 40 éves anya igenis a fiatalon veri le a frusztrációját, amikor beleáll csesztetni a korával.
Nem mindegyik, persze, de a legtöbb így tesz.
Én nem verem a mellem, se nem fiatal nem vagyok, se nem öreg, meg ez a része amúgy sem igazán érdekel.
Amiatt írtam ide, mert vérlázító, amilyen stílust megengednek maguknak az idősebb nők a fiatalabbakkal szemben pusztán azért, mert ő az idősebb. Ez egy görbe tükör volt, hölgyeim. Ilyen érzés a 20 éves anyának, amikor körbekapják az idősebbek. Komolyan, mint a tyúkanyók, amikor öten cincálnak egy gilisztát.
Nem szorulnának védelemre a fiatalabbak, meg nekem se ez lenne a véleményem az idősebbekről, ha normálisak lennének, és nem nyilatkoznának ilyen undorító módon.
75%-os nem értjük miért tombolsz.
Itt szerintem senki nem bántotta a fiatal anyukákat.
Te voltál aki vénlányozott, meg egy másik válaszoló aki már a 25 évét is sokallta szülésre.
Akkor fejtsd már ki mi a problémád? Komolyan.
Én itt azon húztam fel magam, hogy hogy nekiestek egyesek annak a válaszolónak, aki azt írta, hogy neki baromi késő lenne. Pedig nem írt semmi sértő dolgot egyáltalán. Csak egyeseknek savanyú a szőlő. Annak miért nem szólt be senki, aki majdhogynem a gyereke nagyanyja lesz?
Részemről befejeztem. További szép napot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!