Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 33 évesen első gyerek, jó...

33 évesen első gyerek, jó életkornak számit?

Figyelt kérdés
2018. okt. 8. 21:07
1 2 3 4
 21/38 anonim ***** válasza:
69%

Utolsó ne te döntsd már el hogy mi a normális, úgy általánosságban.

NEKED lehet valami az, de más majd eldönti magának.

Nekem meg az nem lett volna normális, hogy 23-25 évesen nem azzal foglalkozom, hogy tanulok, próbálom a munkaerő piacon megvetni a lábam, mégsem közlöm egy 23 éves terhes nővel hogy ő baromi korán szül, akkor is ha megsértődik ez nem normális.

Bosszantó hogy néhányan jogot formálnak maguknak ilyen szinten belemászni más magánéletébe, hogy ők már azt is tudják mi a normális.

Hála az égnek emberek vagyunk, nem pedig állatok, akiknek csak az számít a természet meg az ösztönök mit súgnak. Ezer másik tényező van a családalapításnál, átlag ember ezeket figyelme is veszi. Szerintem.

2018. okt. 9. 08:31
 22/38 anonim ***** válasza:
64%
Késő?? Na ne mááár :D Itt mindenki 18 évesen szült? Anyucihoz? Ja nem, mert itt mindnekinek 23 évesen van 15 év munkaviszonya, és háza :D
2018. okt. 9. 08:38
 23/38 anonim ***** válasza:
49%

Én 28 évesen várom az első babát. A 33 a teteje lesz a kistesóval próbálkozásnak. Én így látom jónak.

Más meg máshogy, de ez hihetetlen ez a lenézés, ami itt megy. Lenézik a fiatal anyukát, pedig a nagyátlag megoldja akkor is. Nem értem azokat a nőket, akik majdnem 40 évesen szülik a gyereket, majd verik a mellüket, hogy mindent megteremtettek. A fiatal is megteszi, csak talán még nehezebben. Ezek a "vénasszonyok" azok, akik iszonyú lenézőek a 23 éves anyukával, mert fiatal, mert mit tudhat ő... Pedig a gyereknevelésről mondjuk éppen annyit, mint az idősebb.

Tök erdekes, hogy a környezetemben csak az idős támadja a fiatalt, fordítva nem. Az idős anyák várják el, hogy az égbe legyenek magasztalva a gyerekeikkel együtt, mert mennyit kellett várnia meg szenvednie amíg végre anya lehetett, bezzeg a fiatalnak nem kellett.

Irigység ez, nem más.

2018. okt. 9. 09:53
 24/38 anonim ***** válasza:
69%

Te sem beszélsz valami szépen a 30+os kismamatársaidról.

"Vénasszony", "verni a mellet"

Senki nem veri, de neki ekkor volt ideális.

Te is támadsz, meg próbálod magad fényezni, bezzegelni mert te korán szültél.

Így ossz ki mást....

2018. okt. 9. 10:10
 25/38 anonim ***** válasza:
56%
vénasszony :) igen, lassan már tartós tejbe sem érdemes befektetni 30 után
2018. okt. 9. 10:17
 26/38 anonim ***** válasza:
47%

Nem kell kiforgatni, amit írtam. Akinek nem inge, ne vegye magára.

De hazudzoljatok meg nyugodtan, amikor azt mondom, hogy a majdnem 40 éves anya igenis a fiatalon veri le a frusztrációját, amikor beleáll csesztetni a korával.

Nem mindegyik, persze, de a legtöbb így tesz.

Én nem verem a mellem, se nem fiatal nem vagyok, se nem öreg, meg ez a része amúgy sem igazán érdekel.

Amiatt írtam ide, mert vérlázító, amilyen stílust megengednek maguknak az idősebb nők a fiatalabbakkal szemben pusztán azért, mert ő az idősebb. Ez egy görbe tükör volt, hölgyeim. Ilyen érzés a 20 éves anyának, amikor körbekapják az idősebbek. Komolyan, mint a tyúkanyók, amikor öten cincálnak egy gilisztát.

Nem szorulnának védelemre a fiatalabbak, meg nekem se ez lenne a véleményem az idősebbekről, ha normálisak lennének, és nem nyilatkoznának ilyen undorító módon.

2018. okt. 9. 10:34
 27/38 anonim ***** válasza:
88%
Azért a fialalok és adják a 30+ felett szülőknek rendesen: karrierista, meg vénlány meg stb. Lehet ő is akart volna 10 éve, de nem jött össze vagy tényleg meg akarta teremteni az életét, mert azért 20 évesen nincs meg ami kell.
2018. okt. 9. 10:39
 28/38 anonim ***** válasza:
100%

75%-os nem értjük miért tombolsz.

Itt szerintem senki nem bántotta a fiatal anyukákat.

Te voltál aki vénlányozott, meg egy másik válaszoló aki már a 25 évét is sokallta szülésre.

Akkor fejtsd már ki mi a problémád? Komolyan.

2018. okt. 9. 10:53
 29/38 anonim ***** válasza:
57%

Én itt azon húztam fel magam, hogy hogy nekiestek egyesek annak a válaszolónak, aki azt írta, hogy neki baromi késő lenne. Pedig nem írt semmi sértő dolgot egyáltalán. Csak egyeseknek savanyú a szőlő. Annak miért nem szólt be senki, aki majdhogynem a gyereke nagyanyja lesz?

Részemről befejeztem. További szép napot.

2018. okt. 9. 11:19
 30/38 anonim ***** válasza:
57%
Kedvencem az "unokámat akarom még látni" :D Ja, manapság egyre kevesebb pár akar gyereket és mindenki húz ki külföldre, szóval nagy esély van rá, hogy nem lesz unokád vagy skype nagyi leszel.
2018. okt. 9. 11:20
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!