Más hogy éli meg a terhességi, szülési videókat?
Nekem a pulzosom az egekbe, félelem és izgalom érzés van bennem. Ti mit éreztek?
Első babám várom 24 hetes vagyok
Szia! Én is első babás vagyok. Hát amikor én szülési videót nézek a hideg kiráz tőle hirtelen, mert nagyon nehéz ebbe így belegondolni, hogy te jó ég nekem is ennyire fog fájni? én is így fogok visítani? én is ilyen önkívületi állapotban leszek? hát szóval engem eléggé csak a rossz oldala ragad meg, de így még nem tudom mi vár rám, lehet, hogy lesz benne valami jó is, engem most még eléggé rémiszt a szülés gondolata, aztán lehet ha már ott leszek, eszembe sem fog jutni ez az egész, viszont az tény, hogy ezek ellenére valahol mégis nagyon várom, de csak a baba miatt! :)
25 hetes
Én élőben láttam:))
aztán nekem nem adatott meg az érzés, császáros lettem/leszek is.
Tegnap belinkeltek egy régi műsor oldalát, a Szülőszoba cimű dokumentum sorozatot. Azt nézem...illetve próbálom nézni! Nem mutatnak premier plánba semmit...mégis felmegy a pulzus számom tőle, és furcsaérzés van bennem...
Szia
Én is pont tegnap néztem és csak egy gondolat jutott eszembe : nem akarok többet szülni , bár nekem is könnyek szöktek a szemembe , amikor megszületett a filmben a baba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!