32 hetes kismama vagyok és egyre sürüben fájdogál a hasam és nyomja a pici a hojagom mert 5 percenként járok pisilni. És egyre sürüben fáj a gyomrom mintha égne. Ez normális?
Figyelt kérdés
és 30 hetesen és 5 naposan volt a pici 1390g,nem keves? vékony testalkatu lány vagyok 49kg voltam amikor teherbe estem és most vagyok 59kg,de nem látszik csak mintha 1 labda lenne ott.ez baj?2010. jún. 23. 16:53
1/3 anonim válasza:
Szia!Én 31hetes km vagyok,nekem is egyre sűrűbb a pisilés,és a gyomrom is fáj,a torkomat meg iszonyúan marja a sok sav.Én 50kg-mal kezdtem a terhességet,most vagyok 67kg.
2/3 anonim válasza:
Szia!Én is 32hetes vagyok,és sajnos a hasam nekem is fáj,nekem ilyen mensi szerű görcsök vannak vagy 2hete,pár napig jó volt,de ma megint visszajött délelőtt vagy 3-szor,és kicsit erősebb volt,meg a hüvelyembe nyilallgat sajnos..:( Pisilni én is gyakrabban járok,mivel az enyém is csücsül...épphogy felállok,és már érzem hogy "televagyok",menni kell,mert feszít,kemény...ezért már megse tudom különböztetni mikor keményedek,mert szinte mindig az a pisiléstől...A gyomrom nem ég,viszont fáj,mert sokszor oda rúg vagy üt..:)Én 61kg-ról indultam,most vagyok 69.
3/3 anonim válasza:
Szia!Én is 31 hetes vagyok és kb 2 napja kezdte,hogy du 5 és 8 között 15-20 percenként izomból nekifeszül a hátával a hasfalamnak,ami most már kicsit fáj is és olyankor olyan,mintha azonnal bepisilnék.Persze alig jön valami.Néha keményedek is,olyankor mintha az egész hasam egy nagy kőszikla lenne és olyankor még jobban kell pisilni.Az én babám farfekvéses és 29+5 hetesen volt 1515g.Szerintem az alkatodhoz képest pont normális a babád mérete és 60kg-ró kezdtem és most vagyok 70.Boldog babavárást
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!