Hogyan szeditek a Magne B6-ot? Nekem napi kettőt javasolt a
dokim, étkezés előtt vagy után szeditek? Az Elevitet
heti hányszor szeditek a magne mellett?
Figyelt kérdés
2008. nov. 4. 16:52
1/7 anonim válasza:
Szia. Reggel étkezéshet, és este vacsorához vedd be. Nekem 3x2-t kellett szednem. Elevitet nem szedtem, abban nem tudok segíteni. Boldog babavárást! 36 hetes kismama.
2008. nov. 4. 17:21
2/7 anonim válasza:
Én Béres Magnéziumot szedek, abból napi 1-et kell, és reggeli közben szoktam.
Az Elevitet a 20.hétig minden nap szedtem, aztán szedtem még egy darabig hetente 3-szor. De kb egy hónapja nem szedem egyáltalán, azóta csak Béres Vas + Béres Kálcium + Béres Magnézium, mindből napi 1.
Üdv, 35 hetes kismama
2008. nov. 4. 17:25
3/7 anonim válasza:
Én Elevitet szedek napi 1 szemet reggeli után. Béres magneB6-ot reggel, este eggyet. de a két gyógyszer között legalább 2órának el kell tellnie, ezért a B6-tal kezdem a napot!
2008. nov. 4. 17:51
4/7 anonim válasza:
szia, nekem napi 4 alkalommal kell szednem a MagneB6-ot. Mindig evés után veszem be, az elevitet reggelizés közben szoktam, de ahogy az előttem lévő kismama is írta, az elevit után ajánlott 2-3 órát kihagyni.
16 hetes kismam
2008. nov. 4. 18:40
5/7 anonim válasza:
Mitől függ, hogy mennyit kell szedni belőle??? Kora terhesen mennyit kell? Mivel én külföldön élek, a barátnőm fog nekem postázni 1hét múlva, mert itt nem szedetnek ilyesmit a nőkkel, csak folsavat vagy komplex terhesvitamint. Szerintetek nekem elég a napi 2 hogy a jövőbeli hányingert enyhítse, ill. a mensis érzést/görcsölgetést???
2008. nov. 4. 21:09
6/7 anonim válasza:
Ezer százalékra vettem, hogy az elevit miatt le leszek pontozva. Gratulálok.
2008. nov. 4. 21:12
7/7 anonim válasza:
Nekem a Femibion terhesvitamint ajánlotta a nőgyógyászom amivel én nagyon elégedett vagyok.(kicsi tabletta,nem kellemetlen sem az íze, sem az illata)És ami fontos lehet még hogy tartalmaz jódot is amit pl. az Elevit NEM!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!