23-24 hetes kismamák szoktatok keményedni? Hogy tudtok a legkényelmesebben aludni? Egyéb tünetek? 😊😊
Nálam a magnosolv megoldotta a keményedéseket. Főleg alul feszült a hasam, ha hirtelen felálltam. Most 32 hetesen megint keményedek úgyhogy emelni kellett a magnéziumot.
Alvás? Sehogy se kényelmes. Vagy zsibbadok vagy a baba rugdos hogy váltsak pózt :) Félig hasra fordulva, egyik lábamat felhúzva viszonylag kényelmesen tudok aludni mostanában.
Sajna nekem már most keményedik néha, de kaptam rá citricit. Azóta naponta 1-2x fordul elő, de az is akkor inkabb ha egy helyben ülök, fekszem hosszabb ideig.
Az alvással is vannak gondok, sehogyse kényelmes. Mikor meg mégis akkor rugdos a baba. Ráadasul szinte egész éjszaka mozog, rugdos, sokszor felkelek rá.
Nem tudom mi lesz később, de jobb nem lesz akkor, főleg nagyobb hassal.😁
Kitartás neked már csak pár hét van hátra!😁
Nekem nem jellemző, ez a második terhességem, az elsőnél is baromi ritkán keményedtem, így nem is szedek rendszeresen magnéziumot. 2-3 hetente egyszer talán érzem, hogy feszülget, akkor beveszek egyet, picit pihenek, és ennyi, el is múlik.
Alvásnál nekem kényelmes a félig hason-félig oldalt pozíció, egyik lábam felhúzva. Mondjuk eleve jól alszom, a 3 évesem lefáraszt kellőképpen :D hanyatt nagyon nem jó, azt a babám is utálja, ennek ellenére szoktam úgy ébredni, hogy a hátamon fekszem, álmomban úgy fordulok, nem tudok vele mit csinálni sajnos.
Nekem is második baba. Az elsővel elég stresszes időszakunk volt, hitelfelvétel, házvásárlás, stb. Akkor sem kellett minden nap magnéziumot szednem, heti 1-2 alkalommal vettem be 1-1 szemet, ha úgy éreztem, feszül a hasam. Most még csak 2 alkalommal vettem be, 22 hetes vagyok. 😊
Az alvás egyre nehézkesebb, alapvetően én csak hason tudok aludni, de most már nagyon nyomom és a pici is jelzi, hogy nem kényelmes úgy neki... szóval forgok össze-vissza egyik oldalról a másikra.
Sajnos, ha nem szedném a magnéziumot, sokat keményednék. Magnéziummal csak napi max 3 alkalom van.
Kényelmesen oldalt tudnék, de mindig háton ébredek. Sokszor felriadok a pici mozgására, vagy arra, hogy a hólyagom a párnája.
Más tünet azon kivül, hogy hamarabb fáradok(mondjuk van egy 5 évesem is bonusznak😂😂), többet kell pihennem és kevés az étvágyam, nincs. Jó ha sokat vagyok talpon a derekam megfájdul, de ennyi.
Te hogy vag kérdező?
Hat mint írtam, sajnos énis keményedek, de így hogy szedem a magneziumot ritkábban. Pedig első baba, és csak az itthoni dolgokat végzem el és sokat pihenek.😊
Az alvással vannak gondok mert nem igazán kényelmes sehogy, mindig hason aludtam aztán most így nehezebb. Meg ugye a baba is rugdos ha neki nem tetszik. 😁
Ezeket leszámitva nagyon jól vagyunk, rosszullétek nincsennek, a hasam se túl nagy még, a hízásom is türhető. Nagyon várom a kislányomat.🤗
Köszönöm a válaszokat, és Boldog Babavárást Mindenkinek!!😍
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!