Nektek hanyadik hetbe kezdett el kemenyedni es feszulni a hasatok?
Nem csinált ilyet..
39+4 naposan vokt jóslóm kb 3 szor..
Ennyi.
Bár, ha éhes voltam, akkor a kezdetektől volt kellemetlen feszülés
40 hkm
Elso gyerekkel csak az utolso hetekben, addig azt sem tudtam, hogy mi az a haskemenyedes. 36 hetesen josloztam nehany oran at, osszehuzodasok, kemenyedesek voltak rendszertelenul es eros fajas nelkul. Azutan elofordult ilyen neha, 39 hetesen szultem vegul.
Masodik gyereknel mar 15-16 hetes kortol ereztem a kemenyedest, rendszeresen volt es nyilt is a mehszaj, rengeteg magneziumot szedtem, de nem valtozott a helyzet. De igy is hihuztuk a vegeig, igaz, hogy akkor mar 3 ujjnyira nyilt a mehszaj magatol.
Most 20 hetes vagyok, kb egy hete erzem, hogy kemenyedik a hasam, defoleg akkor, ha a hatamon fekszem egy ideig.
Végig kísérte az egész terhességemet. Emelt magnéziumra időnként csökkent (2 tasak magnosolv).
36. héttől még durvább volt, akkor az mg már egyáltalán nem hatott. 38. hétre lett meg a baba.
És az érdekes, hogy a méhszájam végig zárt volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!