Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ha nincs a kabátban babahordoz...

Ha nincs a kabátban babahordozó mi lenne a legpraktikusabb hogy hogyan vigyem a babámat hideg napokon?

Figyelt kérdés

November végén lesz meg. Már van kabátom, de az nem terhes kabát, csak nagyobb méret és jó lesz terhesség végéig, de abban nincs babahordozó. Nagyon szerettem volna, de sehol nem találtam, internetről meg nem rendelek.

Van ugye a kenguru, vagy a kendő, nade az már nem fér a kabátom alá,mert nem elasztikus eléggé. Valakinek tapasztalata?

2018. szept. 27. 15:39
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Keress egy varrónőt, vagy hordozós csopiban olyat, aki alakít àt kabátokat, vidd el hozzá, és kérdezd meg. Amit linkeltél, azon van cipzár és patent is, tehát megoldható. Sokkal olcsóbb, mint egy új kabàt, amit egy ráadásul csak egy évig tudsz hordani, mert jövőre már hátra kène kötni.

Kérdezni ingyen van. ;)

2018. szept. 27. 17:49
 12/16 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Remélem lesz megoldás. Gondolom azért nem minden kismamának van télre ilyen babahordós kabátja.
2018. szept. 27. 17:56
 13/16 anonim ***** válasza:
Nekem sima kabátom volt és kendőben hordoztam. A kabátot a kendőre vettem fel és nem cipzáraztam össze. Van hordozós takaróm azt bármilyen hordozórszközhöz lehet használni és kb olyan mintha hordozós kabátod lenne. Sosem fáztam, melegítettük egymást.
2018. szept. 27. 18:16
 14/16 A kérdező kommentje:
Utolsó,nem fáztál úgy? Azért mínusz fokban még úgy sem lehet kellemes hogy melegítitek egymást. Amúgy ennyivel jobb a hordozókendő? Jobb mint a kenguru?
2018. szept. 27. 20:18
 15/16 A kérdező kommentje:
Nem is tudom hogyan kötném magamra amilyen "ügyes" vagyok.
2018. szept. 27. 20:20
 16/16 anonim ***** válasza:

Nem fáztam, de fél éves korában még félig össze is tudtam cipzárazni ha akartam, de nem volt rá szükség.

Biztosan meg tudnád kötni, én még várandósan plüss állattal gyakorlotam a kötéseket.

Babakocsit is használtunk, de csak a sport részt ülni tudástól mert a mózest nem szerette.

2018. szept. 27. 23:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!