Lehet nem jo kategoriaba irom de, PCO-val kinek mi a tapasztalata?
az elsőre 2 évet vártunk, ovu-indukciós kezeléssel lett. a másodikra 7 éve várunk.
nem értem a dilemmát erről, hogy hogy mondd el? nem haldokolsz vagy hasonló, hanem van egy cukoranyagcsere-zavarod, amit kis odafigyeléssel (esetleg gyógyszeres terápiával) tökéletesen kordában lehet tartani.
Kicsit mintha tirkolni szeretnéd előle, hogy mittudomén tejcukorérzékeny vagy... lehet, de mi értelme?
Nem tudok hozzászólni ahhoz, hogy mennyi idő után jött össze a baba ilyen betegséggel.
Megértem az aggodalmaidat, a babavállalással és azzal kapcsolatban is, hogy hogy mondd el a párodnak.
Nekem más betegségem van, endometriózis, amivel ha cisztásodok kb. bármikor lehet műtét. Először szégyelltem mondani bárkinek is, eleve azt szégyelltem, hogy ilyen betegségem van, mert magamat okoltam miatta. Eltelt fél év, és ha úgy ismerkedtem meg egy fiúval, hogy úgy láttam komolyabb lehet a dolog, elmondtam neki mi bajom van, hogy emiatt lehet műtenek néha és nem biztos, hogy egykönnyen vagy bárhogy összejön a baba.
Szerintem ha már régóta együtt vagy a pároddal, és úgy érzed megvan az a bizalmi kapcsolat, akkor simán elmondhatod neki, hogy mit mondott az orvos, és ha érdeklődik a részletekről akkor megbeszélheted vele mi ez a betegség, miből áll a kezelés, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!