6 hetes ultrahangon csak petezsákot látott az orvos embriót nem. Volt már valakinek hasonló tapasztalata?
5 hetesen voltam ügyeleten, nekem se látott semmit csak 8mm petezsákot :/ azt mondta a doki, ebből még bármi lehet...hát kösz
16-án megyek megint,izgulok nagyon
Nagyon sokféle választ fogsz kapni,van akinek lett baba, van akinek nem. Ha már korán pozitív lett a teszt, az aggodalomra ad okot mert akkor valószínűleg nem az van, h később fogant.
Velem ugyanez volt, üres petezsak, ami nőtt ugyan de nem lett benne semmi. Műtéttel befejezték. Drukkolok, h nálad másképp legyen!
szia
nekem,5-6 hetesen 8x14 mm-es petezsákom volt,szívhang nem volt még
de a tünetek már nekem is nagyon hamar megvoltak,a fogantatástól egy héten belül
remélem,minden rendben lesz,fel a fejjel
utolsó vagyok
másfél hete voltam ultrahangon,akkor már volt szívhang,ami rendben van,de a magzat viszont kisebb az átlagos méretnél,valószínűleg a 12.heti ultrahangból ismétlés lesz
Na ezért nem kell korán menni.
7. hèten bőven ráér, ha semmi nem indokolja, hogy koràbban lásson doki.
Moat izgulhatsz, hogy mi lesz.
Ezt előre nem lehet tudni.
Reméljük, minden ok.
Ja, így érthető!
Én holnap megyek első uh-ra.
5-ös
4-es vagyok
köszönöm szépen
8hét és 5 nap volt,amikor voltam újra(bocsánat,abból hogy másfél hete voltam,nem derült ki),akkor már volt szívhang és megfelelő volt a szívműködés
4-es vagyok
azt nem tudom,kicsit előbb már lett volna-e szívhang,de azért akkor tudtam csak újra ultrahangra menni,mert előtte nem voltam itthon,nyaralni voltunk
ahogy hallható volt,a védőnőhöz is menni kellett utána,és mostmár vizsgálatokra is járni kell
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!