Mi lehet az, ha a köldököm vonalában, vagy picit talán lejjebb szúrkál a hasamba?
Figyelt kérdés
Kb. 2 órája, ha ülök, akkor is, de nem egyfolytában, viszont nem is rendszeresen. Nem mondanám fájásnak, és nem is keményedek. Babó mocorog. 38 hetes km2010. jún. 23. 09:45
1/1 anonim válasza:
Szia!
Anno nekem azt mondta a védőnőm, hogy ez azért van, mert a pici kidugja valamijét, vagy a könyökét vagy a térdét - attól függ, hogy fekszik - és ezt érzed mivel már pici bent a hely.
Én ma hét hónapja, hogy szültem és terhességem alatt nagyon sokszor éreztem ilyet.
Azok a szép idők!!!!!!
De utána még szebb!! Kitartás, hamarosan túl vagy rajta!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!