Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kismamák, anyukák terheléses...

Kismamák, anyukák terheléses cukorvizsgálaton szörnyű volt a cukros víz íze?

Figyelt kérdés
Nem lett tőle hányingeretek? Vsrgy simán meglehet inni?

2018. szept. 25. 18:50
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Én mindig rosszul vagyok utána tőle. Mulrhéten voltam, hiába öntöttem sok citromlevet rá...rettenetes, a pohár alján keményre összeállt vagy 2cm vastagon, szét kellett rágnom 🤐
2018. szept. 25. 20:51
 12/15 anonim ***** válasza:
Én citrom nélkül simán lenyomtam, semmi extra nem volt, bár én a kávémat, teámat is nagyon édesen iszom. 4.9 volt az éhgyomrim 5.1 a terhelt 2 óra múlva.
2018. szept. 25. 21:02
 13/15 anonim ***** válasza:
Nálunk meleg sima valamilyen teába teszik a cukrot és jól elolvad. Nem volt rossz. Vízben sokkal sokkal rosszabb
2018. szept. 25. 22:19
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
Én nekem volt cukorterheléses vizsgálatom (habár nem voltam soha terhes), és nem volt kellemes az íze. Én nekem anno nem kellett hánynom, de erős émelygés, és hányinger gyötört. Nekem nem volt egy kellemes érzés.
2018. szept. 26. 16:35
 15/15 A kérdező kommentje:
Túl vagyok rajta, picit émelyegtem, de ennyi😊
2018. szept. 26. 22:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!