Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ki hogyan hízott a terhesség...

Ki hogyan hízott a terhesség alatt?

Figyelt kérdés

60 kg-ról indultam.

1.trimeszter 1-2 kg

2.trimeszter 7 kg

3.trimeszter 7 kg eddig (majdnem 38. Hét) de most két kiló jött fel egy hét alatt...

Most 75,5 vagyok...

Úgy érzem nem birom megállítani a hizast... Éhes vagyok, egész nap fekszem. Koplalni, éhezni nem akarok. Eszem rendesen,nem mondom hogy keveset, de ha kevesebbet eszem, korog a gyomrom ejjel...

De már balnanak erzem magam. Vajon mennyi lehet ebből a víz? Egy két hete érzem hogy éjszakánként bevizesedik a kezem, lábam. De az minden nap lemegy. Vagy az is beleszamit a súlyba?

Alig várom mar a végét, hogy elkezdodjön a fogyás...

Kinek mennyi idő volt amíg ennyi lement? Meg kell valtoztatni az étkezést? Nyilvan vissza kell terni a terhesség előtti etrendhez nem?

2018. szept. 23. 12:30
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Első gyerkőcnél 55 kg-al kezdtem és 98 (!!!) kg-al mentem szülni hát mondanom se kell hogy az rettentő sok volt viszont 6 hónap alatt teljesen leadtam a felesleget.Kislányommal 55-el kezdtem 80-al szültem de a nagyon lassú fogyást megszakította 3. gyermekem akivel 72 kg-ról kezdtem és csupán 95-el szültem (viszont a 41 hetet végig hánytam).Most 16 hetes vagyok,eddig 9 kg-ot híztam de kb. 3 hete tartom a súlyom pedig nem is hányok... remélem kordában tudom magam tartani 78-al kezdtem 87 vagyok.
2018. szept. 23. 12:44
 2/12 anonim ***** válasza:

1. baba: 30. hétig semmit, onnantól 10 kg plusz lett a 41. hét végére. 12 kg-val kevesebb voltam, amikor hazajöttünk a kórházból.

2. baba: 23 hetes vagyok, eddig mínusz 1 kg-nál tartok. 😊

2018. szept. 23. 12:45
 3/12 A kérdező kommentje:

És tettetek érte valami különöset? Odafigyeltetek a kajára, vagy mindent ettetek amit kivantatok?

Es hogy jöhet le szulessel 12 kg? Mi az a sok? Én erzem hogy sokkal zsirosabb vagyok

2018. szept. 23. 12:47
 4/12 anonim ***** válasza:
60kg-ról indultam,77kg-al mentem szülni. Mikor hazajöttem a korházból,65kg voltam. Nyugi. 38.héten vagy.
2018. szept. 23. 12:49
 5/12 anonim ***** válasza:
Ezt még hozzátenném hogy eközött és az előző terhesség között 6 év különbség van és sajnos nem sikerült lefogynom.Viszont a mostani terhességem pont egy nagyon kemény diéta+sport kombó közepén érkezett (spirál mellett) úgyhogy a terhesség végével amint lehet visszatérek a sporthoz a diétát tartom...
2018. szept. 23. 12:49
 6/12 anonim ***** válasza:

Én alapból kövéren indítottam mind a két terhességem sajnos. Elsőnél 87 kilóról indultam, sokat hánytam,így a 12. hétre 84 kiló lettem. A 20. hétre jött vissza az a 3 kiló,és még 5 jött fel rám. 92 kilóval mentem szülni. 82-vel jöttem ki a kórházból,és 2 hónap alatt még 4 kilót ledobtam. Viszont utána nem tudom miért,mert ugyan úgy ettem mint terhesség előtt vagy alatt, mégis 10 hónap alatt 20 kiló jött rám,amit nem tudtam leadni azóta sem.

A mostani terhességemet 100 kilóról indítottam. Ritkán hányok,mégis fogytam. Jelenleg 30 hetes terhes vagyok, 3s 96 kiló. Nem tudom mennyi lesz a vége,de most nagyon megpróbálok szoptatás alatt odafigyelni. Voltam 70 kiló is valaha,nekem az tökéletes súly volt, szeretnék megint annyi lenni.

Amúgy teljesen ugyan úgy eszem,mint terhesség előtt. Amit kívánok,azt megeszem.

2018. szept. 23. 12:57
 7/12 anonim ***** válasza:

65-ről indultam

1. trimeszter vége: 61 kg

2. trimeszter vége: 67 kg

Szüléskor 39 hetesen 72 kg voltam

Igazából 2 időszak volt, mikor nagyon sokat híztam, 4-4 kilót, 23-27 hetesen és 36-29 hetesen. A többiben alig..

2. babával 63ról indultam, 12 hetesen ugyanennyi voltam, 32 hetesen 70 kg, a vége 72 lett. Szülés után meg 69 kiló voltam, tiszta víz, sajnos azóta is szenvedek a vizesedéssel. A súlyom 63-70 kg között ingadozik a bokám-fejem méretétől függően, kivizsgáltak, semmi bajom elvileg.

Hát ne éheztesd magad az biztos, lesz ami lesz. Próbáld kerülni a nagyon hízlaló ételeket ha zavar, mást nemigen tudsz tenni.

2018. szept. 23. 13:12
 8/12 anonim ***** válasza:
60-ról indultam, 30. hétig + 1,5 kg utána a végén + 7 kg-val zártam. Szülés után 3 nappal 60 voltam ugyanígy, 4 hónapja szoptatok és azóta + 2 kg.
2018. szept. 23. 13:35
 9/12 anonim ***** válasza:
3 honapig semmi onnan havi 2 kg 12kg pluszal mentem szulni de vizesedett a labam ( be is szolt parom hogy jeti labaim vannak 😂)
2018. szept. 23. 14:42
 10/12 anonim ***** válasza:

A jelenlegi terhessegemnel hiztam 3 kilot a 12. het vegere (az elso hetekben eleg sokat ettem, mert akkor raktam le a cigit, majd megindult az egesz napos emelyges, rossz szajiz, folyamatos gyomoreges, normalis etel nem ment le, de kekszet/ropit/piritost csipegettem allandoan. Jah es hulla faradt voltam, annyit fekudtem, amennyit csak birtam).

Utana mar jobban voltam es odafigyeltem. Ebedre ettem normalisan, reggelire is bosegesen, de keves kenyeret, tobb egyebet (tojas, turo, sonka, sajt, zoldsegek), vacsorara hasonloan, csak kisebb mennyisegben. Ezek kozott pedig gyumolcs, zildseg, olajos magvak mentek, ha ehetnekem volt.

Igy 17 hetesen jartam 3,5 kilonal, kb megallt a hizas. Ezt az etkezest tartom azota is, de igyekszem tobbet enni, kevesnek ereztem a mennyisegeket.

33. heten jarok 10 kilonal, mostanaban heti fel kilo jon fel, 3 kikora szamitok a vegeig. De ugy 15-ig elegedett lennek. En vekony testalkattal kezdtem es ha maradna rajtam szules utan 2-3 kilo, az jo lenne.

Az elozo terhessegemnel csak 10 kilot hiztam, keves volt, lement mind szulessel es utana en meg tovabb fogytam. Most ezt nem akarom.

Akkor felidoig hiztam masfel kilot, utana heti fel kilokat egy darabig, az utolso hetekben kb semmit.

Az elso gyerekkel pedig a masik veglet volt, akkor felidore hiztam mar 10 kilot, a vegere 25 kilot. Gyakorlatilag vegigzabaltam az egeszet, nincs ra szebb szo. Igaz, szules utan akkor is fogytam nagyon gyorsan, lement minden 3 honap alatt, de az a hizas extrem volt.

Szerintem a tied nem veszes, jo 15 kilo, raadasul lassan szulni fogsz. Vizesedestol fuggoen 8-10 kilo biztosan lemegy szulessel, a tobbi marad.

Nem baj, ha odafigyelsz a mennyisegekre es probalsz “jo” dolgokat enni, de igazabol mar nem oszt, nem szoroz.

Inkabb azert van jelentosege, mert az elso hetekben a faradtsag, szoptatas miatt sokan joval tobbet kivannak enni, igy tovabb hiznak. Talan ha mar most beallitanad magad egy egeszseges mennyisegre, akkor konnyebb lenne utana azt tartani.

2018. szept. 23. 17:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!