Te jobban aggódsz mint az elsőnél?
Jobban félted magad, a babád, jobban aggódsz a második, többedik terhességed miatt mint az elsőnél?
Vagy ez csak a 12 hetig van így?!
Nekem ez most stresszesebb pedig semmilyen tünetem nincs most sem.
Lehet pont ezért?
Olyan fura azt gondoltam, lazább leszek.....
Nem, én sokkal lazább vagyok.
Viszont türelmetlenebb is :) nekem nagyon lassan telik az idő. 13 hetesen még mindig tartanak a rosszullètek, hànyàs...
Siettetném az időt. Nem szeretek terhesnek lenni, azt szeretem, ha màr kint vannak :)
igen! sokkal paramamibb lettem, mint az első terhességnél voltam...pedig ott is sok mindent túl aggódtam
de nekem az is közre játszik,hogy környezetemben volt több vetélés + egyik ismerősöm babája 39 hetes halt meg a pocakban, szülés előtt párnappal :(
12 hetes vagyok
Az elején aggódtam, mert majdnem elment a progihiányom miatt, ami csak így derült ki 😭
Most viszont inkább türelmetlenebb vagyok, nagyon várom már, hogy lássam őt.
23hkm
Akkor nem csak én vagyok így ezzel.
Várom a jövőhetet, hogy lecsengjen a 12 hetes genetikai vizsgálat. Nagyon.
Aztán remélem megnyugszom😅
Első terhességem gondtalan és problémamentes volt. Nemhiába .... öregszem😂
Első terhességem sem volt gondtalan, citomegalovírus fertőzés gyanúja miatt, és most a második terhességem alatt is vannak izgalmak a magas cukrom miatt. De igyekszem felülkerekedni a paráimon, és kiegyensúlyozottan végigcsinálni a maradék időt. Picit inkább türelmetlen vagyok, már várom a szülést :)
32hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!