Napi 1 cigi mennyire karos a magzatnak?
Ha nagyon nagyon kívánod, akkor max csak úgy, ahogy az előttem szóló írta. Egy két slukk és nyomd el. Ha lehet, le se tüdőzd. Én is a dohányzás miatt aggódok, de amióta pozitívat teszteltem, azóta lélektanilag és tudatosan nem bírom letüdőzni, úgy hogy rá sem gyújtok most már inkább. Egyik napról a másikra letenni sokkal nagyobb stressz a szervezetednek, és így a babának is, semmint beleszívj inkább 1, max 2 slukkot. Nem szép, és nem is jó dolog, de valahogy muszáj ezt fejben helyre tenni. Ha rákeresel a neten, hogy a dohányzás milyen károkat tesz a magzatban, az a sok torzszülött látványa simán elég ahhoz, hogy ne gyújts rá. (tapasztalat, így bírtam rá magamat, hogy még azt a két slukkot se...!).
Ha nagyon rákívánnék, rendesen betúrok a hűtőbe valami ropogós zöldségért, vagy gyümölcsért.. :) (répa, alma stb..).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!