Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ti telefonoztok szoptatás...

Ti telefonoztok szoptatás közben? Most olvastam, hogy mennyire káros a babáknak, sőt a magzatnak is.

Figyelt kérdés

Èn eddig vègig telefonoztam, mikor szoptattam. 4 hós a babám.

Ezentùl egy szobában se lesz vele!

2014. aug. 26. 15:53
 1/8 anonim ***** válasza:
74%
Nem.
2014. aug. 26. 15:59
 2/8 anonim ***** válasza:

Hát szerintem lehet elektromos cucc a baba közelében, csak ne a feje mellett 5 centire legyen. Én telefonoztam szoptatás közben, 2-3 óránként 30-40 percet szoptattam, elég unalmas is lett volna egyébként.

Szerintem tévéztetni egy csecsemőt vagy csokit adni egy 1 évesnek ezerszer károsabb, mint hogy telefon van a közelében.

2014. aug. 26. 16:02
 3/8 anonim ***** válasza:
telefonoztok? Telefonaltok ? akar ez lenni ? ha mobilra gondolsz az akkor Karos ha a füleden van .... egy szobában a gyerekkel a Radio , tv ...stb is sugaras készülék tehát ez is Karos ... de az utcai vezetékek is na meg a szomszéd elektromos készülékei is ...
2014. aug. 26. 16:04
 4/8 anonim ***** válasza:
A telefonozás szerintem az akar lenni, hogy nyomkodja a telóját..nem telefonál..hanem pl facebook-ol rajta. Nem tudom mennyire lehet ez káros, de ennyi erővel semmilyen elektromos készülék nem lehet a baba közelében.
2014. aug. 26. 16:14
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Egész élet káros ilyen alapon.
2014. aug. 26. 17:07
 6/8 anonim ***** válasza:
9%
Soha nem telefonáltam. De ez olyan mint szeretkezés közben olvasgatni (bocs a hasonlatért). Nem(csak) a károsság miatt, azért sem, de nem hiszem hogy ne lehetne kibírni azt a szopi időt telefon nélkül, amit a babával kéne tölteni. Elmennek ezek a szép hónapok (évek) és bánni fogod hogy nem voltál EGY vele. Gondolom érted.
2014. aug. 26. 21:27
 7/8 anonim ***** válasza:
0%
6 os ! szívemből szoltál , a fiamat orakig csodáltam szopi alatt előtt es után ,a szemkontaktust annyira kereste szopi közben hogy felre Sem tudtam nézni nem hogy a telefonom b....ni .
2014. aug. 27. 14:17
 8/8 anonim ***** válasza:
Ősanyáink megérkeztek.:D
2018. szept. 21. 22:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!