Magas majenzim lehet a hányás miatt is?
GOT : 77
GPT: 100
Gamma GT : 48
Ezek az ertekek vtak magasak a labor eredmenyemen hetfon kell vissza menem gondoltam utana olvasok de nem sok jot olvastam
Ver vetel elott nem ettem vagy 1 napig csak ittam minimalisat az elso 12 hetbe nagyon sokat hanytam epeset is fogytam is 8 kilot.
Kettonek lehet koze egymashoz ?
Epepangasrol olvastam de nem viszketek nem sarga a borom se a szemem.
Nekem szülés után lett kb ennyi a got és a gpt. Magától visszament normálisra.
Antibiotikumot vagy bármilyen gyógyszert nem szedtél az elmúlt hetekben? Az értékek nem mennek vissza azonnal. Egyébként én 2 orvost kérdeztem, a házidokim legyintett rá, gasztrora is járok, ő szintén. A kontrollt hajrották mindketten. Gasztros azt mondta, láttak ezer körüli értéket is magától visszamenni, annyi a lényeg, hogy rendeződjön. Elvileg sima nátha is lehet rá hatással gyógyszer nélkül is.
Hanyinger csokentot szedtem de abol is csak 2 szemet mert nem hatot
Egyszer volt hasmenesem de nem tudom pontoson h hany hetes vtam akor
Amugy terhesseg elott vtam vervetelen teljesen normalis ertekeim vtak miota terhes vagyok es hanytam akor lett magas
16 hetes vagyok most.
Ugyanigy voltam.
Rengeteget hanytam 16 hetig, utana rossz maj ertekek...
Egy honap mulva rendezodott. :)
Nalad is fog, ne izgulj!
Vizeletbe
Aceton 2+ talaltak
3 het mulva kell menjek laborba akor fogjak megnezni megint
De en agodok nem lesz baja a babamnak ?:s
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!