Mikor kezdtetek magneziumot szedni?
A terhesseg elején vagyok, ikreket várok, és gyakran gorcsol a hasam.
Az előző terhességeknél jóval később a második trimeszterben kezdődtek a gorcsok. Magnézium segít, csak felek ha már most napi kettőt-harmat beveszek mi lesz a végén.
Köszi a tippet, kisfiamnal magnézium citricit szedtem, a vége fele magnesolvot is, citrici maradt, abból vettem be, délután megyek gyógyszertárba és veszek.
Citricit gobdoltam venni, szerintetek az jó, vagy inkább mást javasoltak?
Jó a citrici de nekem 6 is kellett belőle naponta.
Én egyébként az elejétől, mert sokat görcsölt a hasam.
Ahogy erzed.
Elso gyerekkel egyaltalan nem szedtem, masodik gyerekkel sokat kemenyedett a hasam, szedtem, de sokat nem ert. Tobb fajtat kiprobaltam, de durva hasmenesem volt mindegyiktol (nyilvan a felesleg igy tavozott), de a hasam ugyanugy kemenyedett es felidotol nyilt a mehszaj.
Most a 3. babaval a 33. heten jatok es kb 6 szem magnerotot szedtem be eddig osszesen, mert volt par nap mult honapban, amikor a hasam is kemenyedett es ejjel a labam is gorcsolt. Azutan rajottem, hogy nem ittam eleget, azert volt a gorcsoles, azota odafigyelek es nem kell magnezium.
Probalj erre is odafigyelni, mert nem feltetlenul a magnezium a legnagyobb csodaszer erre. (Magyarorszagon nagy “divat” a nagy dozisu magnezium terhesseg alatt...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!