Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Másnak is mozog néha úgy a...

Másnak is mozog néha úgy a pocilakója, mintha "ringatná" magát? ( nem csuklás)

Figyelt kérdés
2008. nov. 4. 11:36
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Nekem szokott,bar en inkabb rangatozasnak hivnam,meg szoktam ijedni tole mert olyan mintha vergodne.Nyaka korul van a zsinor ezert felek ha ugy csinal,de a doki megnyugtatott hogy az nem attol van.Na es persze a csuklas abszolut mas..
2008. nov. 4. 12:17
 2/7 A kérdező kommentje:
Szia! Rángatózni, vagy remegni nekem is szokott, de ez annál lassab. Tényleg mintha ringatná magát.
2008. nov. 4. 12:20
 3/7 anonim ***** válasza:
Szia. Olvastam már a kérdésedet, de nem tudtam rá válaszolni, mert nem éreztem még. De ma igen. Tényleg olyan, mintha ringatozna lassan. Nagyon érdekes, eddig ilyent nem csinált. Minden jót! 37 hetes kismama.
2008. nov. 7. 15:47
 4/7 A kérdező kommentje:
:)
2008. nov. 7. 16:53
 5/7 anonim ***** válasza:
Jó régi kérdés már...mi van Veletek azóta:-)? Olyan jó néha hallani valakiről, aki visszanéz (jelen esetben) évekkel később is és mesélget egy kicsit:-)))! Vagy azért emelted ki, mert a következő baba is úton van és ő is ringatózik:-)?
2011. ápr. 6. 22:19
 6/7 A kérdező kommentje:

Szia! Igen, 33 hetes vagyok ismét, és 2 napja szintén ringatózik. :)

Egyébként egészséges kisfiam született, aki már 27 hónapos. :) Most úgy néz ki, kislányt várunk. :) És Ti hogy vagytok?

2011. ápr. 7. 07:50
 7/7 anonim ***** válasza:
En az elso valaszolo vagyok :-) Lanyom most 2 eves 4 honapos es most en is varom a kovetkezo babat. En 31 hetes vagyok, fiut varok ot meg nem ereztem rangatozni erdekes, csuklani szokott. Ma valahogy rosszul vagyok, hasmenesem volt es hanyingerem van nagyon, napok ota faj a hasam de remelem semmi baj nincs.. Tenyleg jo hallani rolatok..
2011. ápr. 7. 18:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!