Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Aneszteziologushoz miért kell...

Aneszteziologushoz miért kell mennem és mit fog kivizsgálni? 39 hetes vagyok az elsö babám császáros volt.

Figyelt kérdés
a nyiregyi korházba kell mennem milyenek ott az orvosok?
2008. nov. 4. 11:23
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
A nyíregyházi kórházról nem tudok Neked írni.Anestes vizsgálatra előrelátásból küldenek,mivel már volt császárod ezért előre elkészítik a vizsgálatot.Ennélkül a vizsgálat nélkül nem végezhető el sem az altatás,sem a gerinc érzéstelenítés.Kikérdez előző betegségeidről,a császárodról,családi betegségekről,aztán egy kicsit megvizsgál ráhallgat a szívre,tüdőre,megnézi a laborjaidat.Jóesetben elbeszélget veled,hogy megnyugtasson minden rendben lesz,ha császárra kerülne sor.
2008. nov. 4. 11:35
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Azért, mert ha az első baba császáros volt,, nagy a sansz, hogy a második is az lesz. Arra pedig nem árt felkészülni. Mivel a gerincérzéstelenítést is anesztes orvos végzi, azért kell oda menned egy kisebb vizsgálatra, de nevezzük inkább konzultációnak. Sebészeti tömb, első emelet.

Engem már kétszer altattak Nyíregyen, mindkétszer rendes orvost fogtam ki, pedig nem fogadtam meg egyiket sem, és hálapénzt sem kapott egyik sem. A második alkalommal különösen kedves fiatal dokinő volt, valamilyen Enikőnek hívták, bár nem tudom, akarsz-e altatóorvost fogadni.

Van egy nőgyógyász is, aki egyben altatóorvos is, Benedek, az viszont egy igazi tapló vadbarom, egyáltalán nem ajánlom.

2008. nov. 4. 11:38
 3/6 A kérdező kommentje:
köszi szépen a válaszokat,holnap megyek remélem rendes doki lesz sajnos megfogadni orvost nem tudok
2008. nov. 4. 11:55
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem is kell. Ugyanolyan gondosnak kell lennie akkor is, ha nem fogadod meg. Minden jót, könnyű szülést!
2008. nov. 4. 11:58
 5/6 anonim ***** válasza:

Nekem nem volt ilyen vizsgalat, pedig EDA-val szultem a Janosban. Szoval a gerickozelinel nem biztos, h kell ilyen.

De melyaltatasnal tuti.

2008. nov. 4. 12:28
 6/6 anonim ***** válasza:
Itt Nyíregyen ez a protokoll. Mert a császáros szülés egy pillanat alatt átfordulhat mélyaltatásba, a barátnőmnél is így volt, mert egyszerűen nem hatott neki a gerincérzéstelenítő. Ezért aki várhatóan császárral fog szülni, elővigyázatosságból itt elküldik altatóorvosi kivizsgálásra.
2008. nov. 4. 19:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!