Beágyazodas után 3 nappal a doki miért nem látott terhességet?
még 5.hetesen se jelentette ki a doki a terhességet! azt mondta ebből még bármi lehet...beágyazódás az kb. peteérés után 8nappal van + 3nap..még a menzeszed se maradt ki
honnan veszed,hogy tényleg terhes vagy?
Rendszertelen a mensim és múlt héten alhasi panaszom volt, csak ebből gondoltam és bizok is benne.
Szerintem 4.-én volt az ovum...
ha vélhetően 4.-én volt ovud, akkor szerda-csütörtök fele tesztelj, akkor már ki kell mutatnia
és, ha pozitív akkor ráérsz 7.héten orvoshoz menni, akkor már tutira lát embriót is és lesz szívhang is!
persze,ha addig nincs panaszod..akkor ráérsz később dokihoz menni
Biztosan, max megvastagodott nyálkahártyát...de az még nem egyenlő a terhességgel
tesztelj a hétvége fele, és utána kb. 7 hét körül menj orvoshoz, ha pozitív
Nem mondta azt sem h látna vastagodast.
Köszi a válaszokat, lehet tényleg csak én kapkodom el, és lehet pont azok köze tartozom akiknél nem lát ilyen hamar semmit.
Viccelsz? Beágyazódás után 3 NAPPAL?!
Jó, hogy nem látott semmit. 5 hetesen is nagyon keresgélni szokták a petezsákot...
Pozitív már a teszted?
Beágyazódás után 3 nappal semmilyen orvos senkinél nem fog magzatot látni.
Mivel a menzesz előtti héten is megvastagodott mehnálkahártya van..
Ez a normális.. Mindek mondta volna?
Ez vagy leválik, vagy beleágyazódik(beleágazódott) a megtermekenyített petesejt..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!