Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 6 napja barnás folyásom van...

6 napja barnás folyásom van és 2 halvány pozitív tesztem?

Figyelt kérdés

Sosem volt rendszeres a menzeszem (de van már egy kisfiam)és mindig barnázással kezdődött, de valahogy ez most más (kevesebb és csak a betéten veszem észre, wc-zésnél nem). Ma csináltam reggel egy tesztet, mert szerettünk volna már kistesót és ez gyanús volt, aztán később vettem még egyet és azt is megcsináltam, az még halványabb pozitív lett.

Ez lehet baba? Mitől van a barna folyás? Holnap tudnék menni dokihoz, mert akkor rendel. Menjek?

Köszi a válaszokat!

2010. jún. 22. 16:24
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

A halvány pozitív is pozitív!

Persze menj el orvoshoz és addig is pihenj nehogy baj legyen!

Nekem is barnázással kezdődött!

Szurkolok, hogy minden rendben legyen!

2010. jún. 22. 16:28
 2/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm a gyors választ!

Remélem minden rendben lesz, holnap mindenképp elmegyek dokihoz.

2010. jún. 22. 20:17
 3/5 A kérdező kommentje:

Felhívtam a dokit és azt mondta, hogy felesleges még mennem hozzá, mert valószínűleg még nagyon korai lehet a terhességem, így semmit sem látna még (mindig rendszertelen a menzeszem és az első babámnál is 2 héttel kisebb volt a terhességem, eltolódott a peteérésem.) Valószínűleg most is ez van, így jövő héten kell mennem.

Köszönöm a válaszokat!!!

2010. jún. 23. 21:08
 4/5 anonim ***** válasza:

Üdvözöllek sorstárs!

Nekem 3 napja kellett volna megjönnie, és tegnap már halvány pozitívat teszteltem, és ma is. Sajnos már szombaton is barnáztam, nekem azt mondta az orvos, hogy ne aggódjak, ha maradni akar, akkor marad is!

Nekem írt fel utrogestant azt mondta, hogy kicsit támogassuk meg. Nekem mindíg rendszeres volt, de én is mindíg barnáztam elötte.

Boldog babavárást!

2010. jún. 24. 17:43
 5/5 A kérdező kommentje:

Sajnos nekem nem maradt meg a baba! :(

Remélem Te sikeresebb vagy és néhány hónap múlva babázhatsz!

2010. júl. 15. 23:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!