Ma megyek a 12 heti ultrahangra a nyaki redőt mérik most. Most is kapok az ultrahangról képet?
Hát ha eléggé felszerelt a kórház, akkor igen. Kérdezz rá nyugodtan.
Nekem nem adnak mindig a kórházban, mert hó végére elfogy a papír, amire nyomtatnak, hó elején meg spórolnak vele :S
Még jó, hogy van 4D uh, így van jó képem a babámról.
Nálunk PÉCSETT szintén MEGYEI KÓRHÁZ kérni kell és ingyen adnak..videót nem, de adnak egy 500-as csekket, amit a te meglátásod szerint feladhatsz, vagy nem az újszülöttalapítványnak.
Az első válaszoló valószínű a KLINIKÁRA jár.
Szia!elég szerncsés vagy hogy egyáltalán kaptál,mert én is a kerületi sztk-ba mentem és 1 ultrahangos képet sem kaptam ajándékba.
Ma megyek a nödokimhoz,rendes rendelési idejére a 16heti vizsgálat eredményeinek 1részével,s ha kell kikönyörgök egy UH képet,mert annyira szomoru hogy ennyire nem méltatják a kismamát,hogy adjanak egy képet...hamár nem magánrendelésre megy..legalábbis nálunk ez van,pedig Szeged
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!