15 hetes terhes vagyok 8 kg-ot híztam eddig! Mit tegyek?
Ne csak a kalóriákat számold,hanem a szénhidrát és cukor mennyiséget is csökkentsd.
Nekem sajnos magas cukor miatt kell a 180 g-os ch diétát tartom, de egész kibírható, napi 5x étkezés, állandóan jól vagyok lakva a mégis fogyok (pedig nekem nem nagyon van miből). Ha nem is tartod be szigorúan, de azért érdemes utánaolvasni.Egy próbát megér. :)
Egyébként meg kérdezd meg a dokid át, hogy ő mit ajánl, az a legbiztosabb.
Minimalis szenhidrat, sok feherje, gyumolcsot inkabb napkozben, este azt mar ne egyel. Zoldsegek. Esetleg az ebededet is beszabalyozhatnad hogy hus zoldsegekkel, salataval
Es persze nulla cukor, csoki, egyebek
Minimális szénhidrát. Kenyér, pékárukat kerüld, ha mégis ennél akkor csak teljes kiőrlésűt. Sok gyümölcs, zöldség. Gyümölcsökkel azért óvatosan, ami magas cukortartalmú (mint pl. Szőlő) abból csak keveset. Többször egyél, de keveset.
Ugyanez a helyzet nálam is, 15 hetes vagyok és 4 hete csak pisi és gyors zuhanyra kelhetek fel. Eddig 2kg-ot híztam. Én a levesekre kattantam rá nagyon, jól esik és nem is hízlal. Cukroddal nincs baj?
Jézusom utolsó te meg vagy hibbanva, alapjáraton (ha csak fekszel, és nem csinálsz semmit) egy nő 2200-2400 kcal-t éget el. A fogyáshoz alapjárat mínusz 200-300 kcal pont elég. Tilos 1200 kcal alá menni.!
Ne irogass baromságot egy várandós kismamának, aki még a magzatot is táplálja, hogy egyen 1000kcal-át,mert csak fekszik. Ez már egy nem terhes nőnek is koplalás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!