Mellfájdalom megszűnése?
Teljesen normális.
Örülj neki. Ez nem jelent gondot. Mindenki más. Valakinek nincs is semmilyen tünete, másnak meg 12 hetes korában múlnak el a tünetek. Nekem az egész terhességemet végig kísérte a hányinger, hányás, mellfájdalom, mellérzékenység. Örültem volna, ha sokkal hamarabb elmúlnak ezek a dolgok. Vagyis, hogy elmúlnak, mert ugye nálam nem múltak el egyáltalán, csak hosszabb-rövidebb időre.
Teljesen normális. Elég sok tünet jöhet-mehet a 40 hét alatt. Lehet, hogy most elmúlt de két hét múlva visszatér. Ki tudja?
Nekem pms idején is mindig fájt a mellem. Aztán mikor terhes lettem minden nálam tipikus pms tünet kimaradt. Napokkal a pozitív teszt után kezdett fájni de olyan mértékben hogy aludni se tudtam. Aztán egyik napról a másikra megszűnt valahol a 8-9. hét környékén.
Azóta nem fáj :)
24 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!