Erôs mellfájdalom?
Figyelt kérdés
Második terhességem, az elsônél nem volt ilyen gond. Rettentôen érzékenyek a mellbimbóim, szinte már fájnak, ha vmi hozzájyk ér. Lehet ezt csillapítani valahogy, vagy kivárok és majd elmúlik?
16hkm
2018. aug. 21. 07:39
1/5 anonim válasza:
Ha teheted, ne legyen rajtad melltartó, otthon akár semmi ne legyen felül rajtad.Ennél többet sajnos szerintem nem tehetsz.
2/5 anonim válasza:
Nekem elso terhessegem. Bar nem a bimbo faj,hanem az egesz mellem ugy ahogy van, 2hete ugy erzem leszakadnak..
3/5 anonim válasza:
Nekem egy terhességem volt, az pont ilyen volt. Igazából vártam, hogy enyhüljön. Illetve ha lehetett, akkor nem hordtam melltartót, csak úgy szabadon voltam, csak felső volt rajtam.
4/5 anonim válasza:
Nekem is érzékeny, de melltartót meg kb. állandóan hordok, mert a bőröm nem a legjobb típusú, már pár hetes terhesen elkezdtek látszani halvány striák. :/ Nekem azt javasolták, hogyha nagyon fáj és ki is sebesedne, akkor ragasszam le sebtapasszal, mert úgy jobb lesz. Én még idáig nem jutottam, de egy próbát lehet megér.
5/5 anonim válasza:
15-16 héttől fáj nekem is, hormonális hátterű. Ahogy halad a terhesség előre egyre rosszabb, ott tartok h ha a póló hozzáér az fáj, nem segít az sem h a kisebbet még szoptatom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!