35 hetesen vizelettartási probléma?
Figyelt kérdés
Eddig semmi gond nem volt ezzel és többször volt olyan, hogy hirtelen csak valami folyt belölem, sajnos a nadrágom is olyan lett. Azt hittem a magzatvíz, de vettem ellenörző betétet és hát aztán láttam is, hogy honnan folyik. Lehetséges egik napról a másikra ilyen? Vagy lehet ma csak rosszul fekszik a gyerek? Nem tudom mikor jön, egyszercsak kifolyik, nem érzem előre... valakinek van eztel tapasztalata? Ez most ilyen lesz a végéig?!2018. szept. 4. 18:56
1/9 A kérdező kommentje:
*és MA többször
2018. szept. 4. 18:56
2/9 A kérdező kommentje:
Elnézést a hibákért, de nagyon kapkodva írtam, el vagyok keseredve. Első babánál nem volt ilyen problémám.
2018. szept. 4. 18:57
3/9 anonim válasza:
Javaslom, hogy kezd el szakember segítségével intimtornát végezni, mert a záróizmok meglazulása miatt van.
4/9 A kérdező kommentje:
Én is gyógytornász vagyok, már napközben el is kezdtem intimtornázni:). Az a baj, hogy az zavar, hogy egyik napról a másikra lett ez, semmi jele nem volt, azért bízom benne, hogy esetleg a gyerek ma nagyon nyom valamit és kivételes ez a nap.... remélem a jelzőbetét normálisan kimutatja, ha mégis magzatvíz.
2018. szept. 4. 19:10
5/9 anonim válasza:
Valószínüleg tényleg valamit nyom a baba, lehet, hogy az intimtornával segíteni tudsz a dolgon. De kis szerencsével átrendezödik a pici és nem fogja nyomni azt, amit éppen.
Azt nem tudtam, hogy már csinálod a tornát, de semmi esetre se add fel. MEg egyelöre használj betétet, remélhetöleg hamar rendezödik a helyzet (meg a baba)
6/9 A kérdező kommentje:
Bízom benne én is, mert roppant kellemetlen. Vettem betétet szülés utánra, el is kezdem használni. Bár nagyon örülök, hogy nem magzatvíz, az nagyon rossz lenne.
2018. szept. 4. 19:16
7/9 anonim válasza:
Mondok egy rosszabbat: még szülés után is ilyen lesz.
8/9 A kérdező kommentje:
Igen, gondolom... még gondoltam lehet esetleg hólyagfertőzés?! Igazából semmi más tünetem nincsen. De még mindig tartok tőle, hogy magzatvíz. Nem tudom. Azért még használom azt a betétet.
2018. szept. 4. 20:19
9/9 A kérdező kommentje:
2018. szept. 5. 21:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!