Vizelettartási probléma? Ilyenkor? Másnak is van?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
24 hetes kismama vagyok, és néha becsorog csakúgy, vagy ha hapcizok alig tudom tartani. Ez nagyon durva, mitől lehet ez? Másnak is van? Kissé röhelyes :D
2013. máj. 23. 17:57
1/8 anonim válasza:
lehet ott van a baba és ráül a hólyagodra. nem vetted még észre hogy szeret ott? azaz sűrűn pisilsz?
2/8 anonim válasza:
én mindkét terhességem alatt küzdöttem ezzel...mindig betét betét hátán ,tüsszentettem ,köhögtem ,nevettem mindig csorgott...nem akarlak elkeseríteni a várandósság előrehaladtával nálam csak fokozódott,ami jó hír szülés után teljesen elmúlt...csakúgy mint az aranyerem:)
3/8 A kérdező kommentje:
De sokszor ott csücsül rajta, mert sokszor kell pisilnem. Akkor gondolom, ahogy nő egyre durvább lesz. Remek :D Köszönöm a válaszokat! :)
2013. máj. 23. 18:03
5/8 anonim válasza:
Első vagyok! igen, nekem is mindig rajta csücsül azért tudom átérezni a problémád:-)))))
6/8 anonim válasza:
Szia.
Sajnos ezzel a problémával én is küszködtem,igaz nekem nem volt olyan nagymértékű,hogy betét kellett volna,én megoldottam egy darab wc papírral,azt tettem a bugyimba,hogy arra csorogjon,de nekem is ugyan így volt,hogy nevettem vagy hapciztam és már be is csorgott :/
Sajnos ez még most sem változott szülés után,még most is vizelet tartási problémáim vannak,muszáj lesz intim tornához folyamodnom mert ez magától nem fog visszaállni sajnos :(
3 hetes kisfiú anyukája
7/8 anonim válasza:
Teljesen normális. Nálam volt olyan hogy ingyen rohantam be a fizetős wc-be, sőt még egy kocsmánál is meg kellett állni.
8/8 anonim válasza:
Én 21 hetes kismama vagyok. És pár hete nálam is jelentkeznek ezek a tünetek. Tüszentek, köhögök és máris csorog nekem is. Vagy csak úgy magától, egy idő után érzem, h nedves a bugyim. Eddig nem is foglalkoztam vele, de most kíváncsi lettem, h más kismamának is van-e ilyen problémája. És látom, h nem vagyok egyedül. Én azt olvastam,hogy nagyon gyakori probléma terhes nőknél, mivel terhesség idején a gát izmai ellazulnak, nem olyan feszesek, plusz ha a baba is nyomja a húgyhólyagot, akkor bizony csöpög a pisi. Intimtornával állítólg lehet javítani a helyzeten.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!