Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Volt aki csak az utolsó...

Volt aki csak az utolsó hónapra lett diabéteszes? Mit kellett változtatni?

Figyelt kérdés

Nekem nem volt terhelésem és az elejétől diétázom IR miatt.

Most voltam az utolsó vérvételen és az éhgyomri cukrom csak 3,1 volt.

Otthon mérem így tudom, hogy étkezés után diétával egyre rosszabb, 7,3-7,7 között van, néha a 8-at is eléri. Illetve reggel van hogy nagyon leesik.

Este megyek dokihoz, nyilván megbeszéljük, csak kíváncsi vagyok járt e más is így és kellett e inzulin így a végére?

Hízás nem vészes 4-5kg eddig, a baba mindig kicsit nagyobb, nem tudom most mekkora lesz, mert félek hogy óriás.

35+6 vagyok ma

2018. szept. 4. 10:40
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

A korpoviton kívül ami még bejött, hogy osztottam a reggelit. Amint keltem megettem a felét 2 óra múlva a másikat.

Utolsó válaszoló, a ch mennyiséget nem lehet ir-nál már tovább csökkenteni, mert az ellenkezőjét éred el.

2018. szept. 4. 17:40
 12/14 A kérdező kommentje:

Köszi, doki is azt mondta teljesen jó ez így. Vizeletben nincs cukor, baba sem nagy súlyú és pedig összesen 4kg híztam eddig. Semmi nem utal diabéteszre.

Tény hogy nem az összes étkezést mérem és rossz az csak a reggeli, de az sem állandóan magas. Éhgyomri inkább alacsony. Azt javasolta ha már éjjel úgyis kelek pisilni kapjak be valami keveset, pl korpovitot. Így reggel kevésbé leszek éhes és nem is esik majd le a cukrom.

Reggelim olyan 25g ch nagyon max 30g. Max kettéosztom ami nem rossz ötlet.

Egyébként 160g ch a diétám terhesen előtte 125g volt.

Köszönöm a tippeket, megnyugodtam hogy nagy probléma azért nem hiszem hogy van.

2018. szept. 4. 21:25
 13/14 anonim ***** válasza:
👍
2018. szept. 4. 21:29
 14/14 anonim ***** válasza:
51%
Milyen orvos mondta, hogy terhesen jó a 8-as cukor? Gondolom nem diabetológus.
2018. szept. 4. 21:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!