Miért van mindenki kiakadva azon hogy terhes vagyok? 25N
Azért baj, mert nem magyar. Az én férjem német és mondták már nekem is a szüleim, hogy ők jobban szerették volna, ha magyar férfihez megyek hozzá, akivel tudnak társalogni és nem csak mutogatni. 8 év után is megjegyzik néha, hogy bárcsak magyar lenne a férjem és megkérdezik, hogy nem bántam-e meg. Külföldivel házasodva meg még jobban csökkent az esélye annak, hogy találsz egy magyar fiút és hazaköltözöl. Gyerek esetén, meg tudják jól, hogy a magyar lesz az utolsó nyelv, amit majd megtanul a gyerek.
Amúgy meg felnőtt nő vagy, leülsz velük és megbeszélitek a gondjaitokat.
És ennek mi köze van ahhoz, amit én írtam? Arra célzol, hogy majd a külföldi pár is megtanulja a nyelvet? Álomvilágban élsz akkor. 1. Nem megy mindenkinek gördülékenyen a nyelvtanulás. 2. Nincs mindenkinek munka mellett ideje még egy nyelvet is tanulni.
Szép és jó dolog, hogy a párod megtanulja a családod nyelvét, de ez nem elvárható és nem is követelhető.
Ismertem egy lányt,török az apja,az anyja magyar.Az apja itt járt egyetemre aztán visszament a hazájába.Sokszor jött látogatni a lányát, annak ellenére,hogy kint volt új családja,gyerekei.Mindig hozott ajándékokat, fényképeket a kinti életéről,egy csomót skypolnak.
Kérdeztem a lányt,hogy hányszor volt kint az apjánál, mikor találkozott a testvéreivel,és mondta,hogy sosem,és nem is fog kimenni,mert még az állatoknak is több joguk van kint mint a nőknek, valószínűleg sosem engednék vissza és hozzáadnák valakihez.(a testvére sem utazhatnak ide)
Én nagyon félnék,hogy elviszi a gyerekem és soha többet nem látnám.(ezért nem volt sosem külföldi pasim)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!