22 hetes vagyok. Rajtam nem létszik hogy kismama lennék, nincs kerek hasam és ezen már annyit rágódtam. Miért? Minden nap mozog, lehet nem nő rendesen, azért nem nő a pocim? A 19. hetes uh-on minden ok volt.
Nagyon sok függ attól, hogy milyen magas vagy...
én 165 centi vagyok, kis pocival indultam a terhességnek, de hiába van alatta kockás hasizom (megfeszítve még mindig! látszik) ma reggel éhgyomorra 99 centit mértem 18 hetesen. Ha jól számolom, 18+4 lehetek, bár a dokim azt mondta, hagyjuk a napokat a fenébe:)
Szóval engem meg amiatt nézegetnek, hogy mitől ekkora a hasam, kapom a megjegyzéseket, hogy ekkorával mentek szülni, és biztos-e hogy csak egy gyerek van, és úúúúristen, mekkora lehet.
Már nagyon elegem van:)
Szerintem ne vedd figyelembe a megjegyzéseket ha vannak, ha az Uh rendben és a doki szerint rendben, akkor rendben:)
Csak hogy tudj róla, mi, nagy hasú kismamák meg inkább kisebbet szeretnénk, egyrészt mert sokkal bálnábbnak érezzük így magunkat, másrészt azon filózunk hogy mit csináltunk rosszul (nem eszem sokat, 4 kilót híztam eddig...) harmadrészt tényleg hasonlít egy kisebb balettelőadáshoz, mire fölveszem ami leesett a földre:)
Hátulról még nekem is van derekam, egyszerűen a pocak nagy, talán kicsi a hasi részem ("rövid" vagy mi.)
Nagyon sokféle alkatú kismama van,szerintem nyugodj meg:)
Boldog babázást:)
ui: azt mondják, a vékoyabbak hamarabb megérzik a magzatmozgást, én a nagy has ellenére a 16. héttől határozottan érzem hogy rúg, mostanra pedig már elég nagyokat és olyan váratlanul, hogy a múltkor félbehagytam egy mondatot és csak néztem (aztán persze vigyorgok mint a tejbetök, de már eszembe jutott, hogy talán máris negyvenötös lába van.)
Úgyhogy még ez sem mérvadó, és én már lassan semmire sem adok, ami a többség szerint illendő vagy szokás vagy "többiek így csinálják".
Tőlem is mindenki azt kérdezi, hogy biztos nem ikrek-e, meg hogy jézusom, mekkora a hasam... és még csak 23 hetes:)))
nyugi, nőni fog egyszer csak, mint a gomba;)
En is a nagyhasuak taborat gyarapitom (3 honaposan mar minimum 5 honaposnak neztek :( es a vegen egyszerübb volt atugrani, mint megkerülni,mert csak egy nagy has voltam). Amig te azon aggodsz, hogy megefelelöen nö-e odabennt a picur, engem a vizfejüsegen keresztül a cukorbetegsegig mindennel ilyesztegettek, hogy vajon miert lehet ekkora a hasam. Hidd el ez sem jobb.
Szoval aggodni mindig van miert, de ha a vizsgalatok szerint minden oke akkor nem kell parazni. Nyugi.
Biztos hogy rendben fejlődik a kisbabád, ha eddig a genetikai uh-kon mindent rendben találtak.
Kinézetileg se törődj vele, lesz még nagyobb is, alig fogsz majd levegőt kapni, feküdni stb. örülj neki hogy még nem nagy.
37 km
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!