22 hetes vagyok. Rajtam nem létszik hogy kismama lennék, nincs kerek hasam és ezen már annyit rágódtam. Miért? Minden nap mozog, lehet nem nő rendesen, azért nem nő a pocim? A 19. hetes uh-on minden ok volt.
Ne aggódj fog látszani a pocid.Nekem is 24 hét után indult növekedésnek.Semmi baja nem volt a babámnak,egészséges,és megfelelő nagyságú volt.Majdnem 3 kilóval született,és azt mondták,hogy az én alkatomhoz képest nagy baba volt.
Babáddal nincs semmi baj,ezen ne idegeskedj!Szép babavárást!
Ne aggodj. Nekem mindket gyermekemet varva viszonylag kicsi maradt a hasam. Magas vagyok, vekony, de nem novesztettem oriasi pocakot. Hozzateszem, hogy nekem ez epp eleg volt es en meg kifejezetten orultem annak, hogy terhesen is sokaig tudtam hordani a normal cuccaimat es hogy az utolso napig kulonosebb akrobatika nelkul el tudtam vegezni minden hazimunkat es egyeb dolgomat.
A vegere azert igy is szep pocakom lett.
Az elony: elso gyerek utan pillanatok alatt visszahuzodott a hasam, jobb allapotban voltam, mint babazas elott. 2. gyermek utan sem maradt pocakom, igaz, hogy mar nem annyira feszes, mint lanykoromban.
Én is 22 hetes vagyok, rajtam látszik a terhesség. De ne izgulj, majd fog rajtad is látszani.
Mindenkinek más ütemben nő a hasa. Nekem az utolsó hónapban pl nem is nőtt a hasam (1 centit sem), mégis fejlődött a babám rendesen. Ha érzed rugdosni, az klassz!
kislányunk lesz,igen:)
26. héten megyünk 4 D-re,addig még nem nagyon látjuk őt,de akkor biztosan jól fejlődik:)
Már mozog elég sokat.
Nekem sem látszik igazán. Sőt lefogytam 3 kilót az elején és még mindig nem jött vissza, pedig nincs feleslegem...
S tényleg zavarja az embert, hogy pici a poci, de hát majd megnő, és ha a baba jól fejlődik, akkor mindegy is mekkora a pocak. Amúgy szerintem nekem is szélesebb a csípőm, így valószínűleg ő tök jól érzi odabent magát. :)
25 hetes kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!