35hetesen 10kg hizás sok?
35hetes vagyok plusz 10kg nál jarok 53kg voltam most 63kg nál tartok szerintem csak hasra hizok mert a combom es a karom is ugynaolyan vekony mint terhesség előtt,viszont a pocakom sem nagy 93cm a kerülete
A védőnő dietaztattni akar szerinte ez rengeteg hizás
Mennyi a normális hizás valaki tudja?
Nemár hogy 35hetesen sok a 10kilo.... Néha azt érzem totál atestunk a ló túloldalara. Értem én hogy vannak celeb mami, aki híznak 5kilot összesen és két hét múlva úgy néznek ki mint terhesség előtt de nem akarom elhinni hogy eü szakember dietaztatni akar majdnem a legvégén 10kilos gyarapodassal pláne hogy egyáltalán nem esel a túlsúlyos kategóriába.
Én biztos orra alá dugnek egy bármilyen kismamás oldal cikkjet, mindenhol azt írják hogy az elhízott vagy erősen túlsúlyos anyukaknal is 7-8-9kg megengedett. Te meg messze nem az vagy
Vicces ez a védőnő...biztos valami fitnessmániás
16 kg híztam a végére, bár ebből sok volt a víz! 54kg-val kezdtem 70kg-val mentem szülni és 59 kg-val jöttem haza 6nap után :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!